Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ellehet hulasztanai ezt a...

Ellehet hulasztanai ezt a kánikulát időjárásbefolyásoló mágiával?

Figyelt kérdés

Olvastam, hogy vannak ilyen időjárásbefolyásoló mágikus szertartások, melyeknagyon hatékonyak. Ha ismertek ilyent és sok remek mágus van itt, kérlek csináljátok már meg hogy elmúljon ez a rohadt meleg !

Fisz és mindenki véleményére is kíváncsi vagyok.

2012. júl. 8. 16:37
 1/10 Shai-Hulud ***** válasza:

Persze, várj egy kicsit, mindjárt elkezdem járni az esőtáncot...

Csak jó lenne, ha valaki velem járná, mert kiszáradok, mire sikerül két cseppet előtáncolni!

2012. júl. 8. 16:59
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem, nem lehet.
2012. júl. 8. 16:59
 3/10 anonim ***** válasza:
40%
Az időjárással semmi baj nincs. Az emberekkel van a baj, ugyanis nagyon hozzá vannak ragadva a fizikai testükhöz mert főleg fizikai szinten tudatosak, amit kivált, hogy főleg a vágyaikkal és azoknak kielégítésével törődnek, és így még jobban érzik a meleget pl, vagy a fájdalmat. Foglalkozz magasztosabb dolgokkal és egyre kevésbé lesz érezhetőek a külvilág gondjai.
2012. júl. 8. 17:50
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha elég erőt össze tudsz hozni hozzá, akkor egyfelől gratulálok, másfelől javaslom ne használd:D De tippre nem tudsz ennyi erőt megmozgatni.
2012. júl. 8. 19:20
 5/10 anonim ***** válasza:

Igen, lehet az időjárást befolyásolni.

De, nem ajánlott. A természetnek is van egy rendje, főleg manapság.

Szokd meg vagy költözz északra, ahol kb ugyan ilyen meleg van:D

2012. júl. 8. 19:29
 6/10 anonim ***** válasza:

Először is ne pukizz annyit,mert kilyukad az ózonlyuk és be fog gurulni ide a napocska.Oszt még melegebb lesz.

Bocs,nem bírtam ki.Viccet félretéve:Nem tehetsz semmit.

2012. júl. 8. 21:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Aha, el. Én már csinálom, keddre jön az eső :)
2012. júl. 9. 00:17
 8/10 Salx Narval ***** válasza:
Hány fokot parancsolsz és melyik településre? Ez azért fontos lehet.
2012. júl. 9. 05:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Most komolyan, szerinted lehet? Végiggondoltad ezt? És ugyan hogy működne? Valaki esőt akar varázsolni és hopp, lesz? És ha egy másik közben hóesést varázsol, akkor mi lesz?...
2012. júl. 9. 12:39
 10/10 dandi98 ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én már próbáltam ilyesmit, és elmondhatom, hogy nem nehéz. A probléma abban van, hogy nekem megfelel az idő, és nem kedvelem az esőt. sajnálom, de nem lehetek a segítségére.

2012. júl. 18. 21:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!