Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ez tényleg megtörténhet, ha...

Ez tényleg megtörténhet, ha nem piros gyertyával idézek?

Figyelt kérdés
Olvastam valahol, hogy ha nem piros gyertyával idézek, akkor kétes lesz a végkimenetel és véletlenül megidézhetem Shassan Mashant (ez a rovás írásból át vett neve) Erről tud valaki valamit ? Mert én már idéztem párszor sárga gyertyával :S

2012. okt. 30. 18:46
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:
Nálad megjelent? Akkor hogyan élted túl?
2012. nov. 3. 18:00
 42/51 anonim ***** válasza:

Már nem azért de vannak lelkek amik itt járnak köztünk és néha érezni is őket de ártatlanok ők még nem keltek át a túl világra... Ami az idézést illeti egyik haverom is egyszer szellemet idézett mondta neki, hogy mutasson valamit, hogy itt van..azt akadott neki a zene..meg rázta az ajtó kilincset..majd nem tudott kimenekülni a szobából. majd végül kitörte az ablakot és úgy menekült meg.

Hidd el azóta már ő sem szórakozik ilyennel..

2012. nov. 3. 19:41
 43/51 A kérdező kommentje:

Jó fogyatékos szellemet talált a haverod.

Viccet félre téve egy lélek, nem anyagi testtel, hogy bírná már kitörni az ablakot?

2012. nov. 3. 19:44
 44/51 anonim ***** válasza:
Nekem már megjelent
2012. nov. 5. 16:33
 45/51 A kérdező kommentje:
Ha megjelent hogy élsz még? Ezzel ne vicceljetek.
2012. nov. 5. 16:37
 46/51 anonim ***** válasza:

Egy szellem nem tud megölni. Max az őrületbe kerget és magadat nyírod ki.

De kéremmmm, miért kéne hinnie az angyalokban?? Ha nem hisz, akkor nem hisz. Én sem hiszem, hogy pl. ördögök léteznek, de megindokolni nem lehet. Csak ez van és kész.

2012. nov. 7. 13:20
 47/51 anonim válasza:
Bocsi de ki az a shassan mashan?:D
2012. nov. 7. 16:36
 48/51 A kérdező kommentje:
Egy démonisten, aki folyamatosan arra figyel, hogy mikor juthat át a mi világunkba. Egy rossz idézésnél, pl nem megfelelő színű gyertya, átjöhet egy pár másodpercre és megölheti az idézőt. Én akkor ijedtem meg, amikor megtudtam, hogy nálam is jöhetett volna:S
2012. nov. 7. 18:06
 49/51 Pali1977 ***** válasza:
Nem tudom ki a fent említett, és h milyen mágiát végeztél, de a mágiában vannak bizonyos megfelelések, amiket be kell tartani. Ez olyan mintha paprikáskrumplit akarnál főzni és gyümölcslekvárt tennél bele. Ha nincs ilyen gyertyád használj fehéret. Az a gyertyák közt a Jolly Joker :)
2012. dec. 4. 22:10
 50/51 Pali1977 ***** válasza:
Most olvasom, hogy ki ez, akiről írtál. Egy ennyire erős lényt ne ismétlem ne próbálj megidézni!
2012. dec. 4. 22:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!