Ez tényleg megtörténhet, ha nem piros gyertyával idézek?
Figyelt kérdés
Olvastam valahol, hogy ha nem piros gyertyával idézek, akkor kétes lesz a végkimenetel és véletlenül megidézhetem Shassan Mashant (ez a rovás írásból át vett neve) Erről tud valaki valamit ? Mert én már idéztem párszor sárga gyertyával :S2012. okt. 30. 18:46
21/51 anonim válasza:
nem. van egy film: Pokolba taszítva a címe azt nézd meg. én is paráztam de végül nem történt semmi. Abban Shassan Mashan nevét úgy mondják hogy Lámia.
22/51 A kérdező kommentje:
Lámia? Milyen nyelvű a film?
2012. okt. 31. 14:35
23/51 anonim válasza:
Jajjj, istenem XD Teljesen mindegy, hogy milyen gyertyával idézel. Én rendszerint a fehér-fekete párost részesítem előnyben, mert egyensúlyban tartja a fényt és a sötétséget. De ezt csak én csinálom így, mert eddig elég jól bevált. Amúgy ma (31-e) vagy holnap idézz mert most van a halottak ünnepe.
24/51 A kérdező kommentje:
De akkor nagyobb eséllyel idézem meg Shassan Mashant/Lamiát, nem?:S
2012. okt. 31. 18:49
25/51 anonim válasza:
nem kell idézgetni senkit sztem meg. felesleges.. a lelkeket békén kell hagyni. ha információra vagy kíváncsi akkor kérdezed meg inkább az angyalokat ők ugyis mindenre tudják a választ. meg tudod véletlen bevonzhatsz ezzel gonosz lényt is. nem hülyék azok sem látják a magasabb rezgésszinted. a holtakat el kell engedni. inkább angyalokhoz folyamodjál.
26/51 A kérdező kommentje:
Az angyalokban nem hiszek.
2012. nov. 1. 12:56
27/51 anonim válasza:
Jéézusom... Na jól van, én meg a te mentális épségedben nem hiszek...
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
28/51 A kérdező kommentje:
21, miért? Mi nem tetszik?
2012. nov. 1. 13:21
29/51 anonim válasza:
Angyalokban nem hisz, de szellemekben igen.. vicces :D
30/51 A kérdező kommentje:
Miért lenne vicces?
Te miben hiszel, hadd röhögjek én is egyet.
2012. nov. 1. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!