Ez tényleg megtörténhet, ha nem piros gyertyával idézek?
Figyelt kérdés
Olvastam valahol, hogy ha nem piros gyertyával idézek, akkor kétes lesz a végkimenetel és véletlenül megidézhetem Shassan Mashant (ez a rovás írásból át vett neve) Erről tud valaki valamit ? Mert én már idéztem párszor sárga gyertyával :S2012. okt. 30. 18:46
31/51 anonim válasza:
Engem csak a Gyertyaszabványügyi bizottság idézett be, mert egy Honvéd-Fradi meccsen lila-fehér gyertyával világítottam. Ilyen pokoli tortúrát senkinek sem kívánok.
László jósnő.
34/51 anonim válasza:
áá ezeken nagyon besírtam a röhögéstöl :D
35/51 anonim válasza:
amugy ezt én sem értem, hogy szellemekben hiszel angyalokban nem? hogy ez mért van?:D ugyanolyan energialény mindkettő....hívd magadhoz aztán majd meglátod hogy létezik:)
36/51 anonim válasza:
Hogyan kell egy angyalt magunkhoz hívni?
37/51 A kérdező kommentje:
Nem hiszek benne, nem fogsz meggyőzni. Hívd oda magadhoz te ha annyira akarod.
2012. nov. 3. 14:38
38/51 anonim válasza:
nekem már hívnom sem kell. jönnek maguktól:D de bírom, hogy az ember normálisan válaszol egy kérdésre és segíteni akar és tirpákul válaszolnak.annyit kérdeztem tőled, hogy mért nem hiszel benne ha a többiben hiszel? és erre nem lehet normálisan válaszolni....ahelyett, hogy ezt írod, hogy hívd te oda ha annyira akarod.
39/51 A kérdező kommentje:
Nem hiszek a szárnyas emberekben, akik a mennyországban vannak, mert hülyeség.
2012. nov. 3. 15:14
40/51 anonim válasza:
Á, akkor a rohadt fehér gyertya miatt jelent meg Shassan Mashan szakdogaírás közben!
Köszi, így már értem... -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!