Ez most hogy is van? Nem értem.
Figyelt kérdés
Milyen fluidok vannak még?Úgy hallottam,hogy nem csak elektromos és magnetikus van,hanem van több is..már nem értem...összezavarodtam..:/2012. okt. 27. 23:05
1/10 anonim válasza:
Csak elektromos és magnetikus fluidok vannak!!!Az elektromosat a Nap,a magnetikusat pedig a Hold uralja.
2/10 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nincs több...értem,köszönöm a válaszod!
2012. okt. 27. 23:10
4/10 anonim válasza:
Jó helyen jársz, ez itt az áltudományok leleplezése kategória. (Haters gonna hate.)
A fluid egy tipikusan olyan szó, amit azért találtak ki, mert egyik tudomány sem használja, de mégis tudományosan hangzik. Azt a látszatot kelti, hogy aki kitalálta, az értelmes, és komoly tudás birtokában van.
Ne dőlj be!
5/10 anonim válasza:
Van még kettő, kimernetikus fluid, meg genikus fluid. Az egyik a hold, a másik a tejút.
6/10 anonim válasza:
Na igen, az elektromagnetikusnál kívül magnetikus,belül pedig elektromos fluid.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. okt. 27. 23:33
8/10 anonim válasza:
#4 az elektromosságot tényleg folyadéknak tekintették kezdetben. már a kifejezésekből is látszik: folyik benne az áram. pl leideni palacot pl abból a célból fejlesztették, hogy ezt a folyadékot felfogja :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!