Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Létezik az átok?

Létezik az átok?

Figyelt kérdés

Amikor voltam a közeli kisboltban, ott volt egy bunkó öreg hölgy. Amikor már sokadjára tett rám sértő megjegyzést, oda szóltam neki, hogy türtőztesse magát, kicsit durvább hangnemben, mint kellett volna. Én nem szoktam senkinek ártani, még szóban sem, mivel békeszerető ember vagyok, de ő nagyon kihozott a sodromnból. Miután ez megtörtént, mérges lett, mindent félét mondott rám és azt mondta, hogy el átkozott. Én nem nagyon figyeltem rá, mivel nem hiszek az ilyesmikben. Nem is figyeltem rá, eltelt 2 nap és egyre több balszerencsés dolog történik. Úgy volt, hogy a feleségem végre hazajön, erre üzent, hogy még 1 hétig külföldön kell maradnia. A fiamnak egyre rosszabbak a jegyei és egy intőt is kapott, pedig jó gyerek. Rengeteg pohár és tányér tört el és ma el is csúsztam a fürdőszobában, pedig ez velem még nem fordult elő, mivel óvatos vagyok. Ez az átok lehet, vagy csak beképzelem magamnak és igazából csak véletlenek?

Létezik egyáltalán átok?

2012. okt. 26. 23:36
1 2 3 4 5
 31/45 Honorare ***** válasza:

jol van... hajra!

Es ne higyj semmi atokban!

Joejszakat!!!

2012. okt. 27. 00:31
 32/45 A kérdező kommentje:

Nem fogok.

Jó éjszakát.

2012. okt. 27. 00:34
 33/45 Ila7 ***** válasza:

Nekem is volt már többször olyan, hogy sorozatosan nem jöttek össze a dolgok, pedig senki sem átkozott meg. Legalábbis nekem nem mondta.

Véletlenek azonban vannak, de mégse. :)

A gyerek viselkedését bármi kiválthatta. Kiskamasz kor vége vagyis is változik. De végül is neki is lehet rossz szériája.Egy kicsit többet kell rá figyelni, főleg, ha az anyja épp nincs mellette.

Az átkok leginkább valóban azért működnek, mert idegesítik az embert. Akármennyire is nem hisz benne valaki, azért csak ott motoszkál a fejében, akár csak a kellemetlen összetűzés emléke szintén is de ott van. Elvonja a figyyelmed egy részét.

Tanultam rá egy jó módszert.

Számolj el egyesével háromig, aztán Röhögj!

" 1. 2. 3. röhög!"

Ez garantáltan hatásos átok ellen.

Egyébként meg valóban létezik átok, csak ma nem találsz már olyan embert, aki valóban hatásosan meg tudja csinálni. Csak olyat, aki azt állítja magáról, hogy ért hozzá.

A mások kellemetlenségei ugyan hatnak rág, de nem neked szólnak. Az intőt ugyan a te fiad kaapta, de az az ő tapasztalata. A feleséged útja is róla szól, legfeljebb téged érint.

Az egyéni balaseteid már a tieid. Azt jelzik, hogy valamiért, épp rossz ritmusban lépsz. Kicsit elhangolódtál az Univerzum lüktetésétől. Ezt persze okozhatja az átkozódó hölgy, de nem magával az átokkal, hanem a lelkileg kellemetlen szituációval.

Ilyenkor a következő a megoldás: Lépésváltás.

Azaz állj meg egy pillanatra. Ülj le otthon a kedvenc karosszékedbe, lazíts egyet, és figyelj. Ne rágódj, ne gondolkozz, csak figyeld a pillanatot. Ha nem alszol bele :) akkor egyszer csak érezni fogod, hogy oké, most már mehetsz tovább. Megindulsz és folytatod az életed a saját ritmusodban.

2012. okt. 27. 00:46
 34/45 Malats ***** válasza:
Beszélgetésér már lazán beirhatnak a gyereknek.
2012. okt. 27. 09:20
 35/45 anonim ***** válasza:

Minden ember számára az létezik, amiben hisz.

És mint tudjuk, ha létezik a jó, akkor a rossz is...az átok ugyanolyan valóságos lehet, mint például a jó kívánság, ha szívből jön.

Az a kifejezés, hogy "...az átok vissza száll" szerintem nem teljesen igaz. Azt csak azért találták ki, hogy ezt senki ne művelje.

És még egy fontos dolog: Semmi nem történik véletlenül és hiába.

2012. okt. 28. 18:01
 36/45 A kérdező kommentje:
Ezt szó szerint érted vagy képletesen? Mert szó szerint nem bírnám elképzelni, hogy igaz legyen.
2012. okt. 28. 18:02
 37/45 anonim ***** válasza:

(Az utolsó válaszoló vagyok)

Tarts bolondnak, de én hiszek ezekben a dolgokban. És ha Te ezt a kérdést itt feltetted, akkor bizonyára téged sem hagy hidegen. Szóval én ezt teljes mértékben alá támasztom, hogy lehetséges. Persze ettől nem kell megijedni. Csak gondolkodj pozitívan. Én most nem azt mondom, hogy tisztíttasd meg magad ezekkel a tv-ben szereplő asztro micsodákkal, mert az tényleg többnyire kamu. Elég ha pozitívan gondolkodsz és kizárod az elmédből ezeket a negatív erőket.

2012. okt. 28. 18:29
 38/45 A kérdező kommentje:
Nekem már csak ez jutott eszembe, hiszen a fiam eddig jó gyerek volt és jó jegyei voltak én meg még nem estem el, nem tudtam másra gondolni, de az előző válaszolók már megnyugtattak. Nem hiszek a hókusz pókuszban, de becsületben tartom a másik hitét, azonban nem fogom alkalmazni ezeket, mivel szerintem nem léteznek.
2012. okt. 28. 18:38
 39/45 anonim ***** válasza:

Rendben van. A Te életed, a Te döntéseid. Tégy, ahogy jónak látod.

(Ui.: Az, hogy azelőtt még soha nem estél el, nem ésszerű magyarázat arra, hogy utána sem eshetsz el soha) :))

2012. okt. 28. 18:44
 40/45 A kérdező kommentje:
De velem még sosem fordult elő, komolyan, soha. Egy vékony rúdon könnyedén végig megyek anélkül, hogy leesnék.
2012. okt. 28. 19:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!