Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerintetek megtegyem?

Szerintetek megtegyem?

Figyelt kérdés

Elegem van a sok "Ki az a 404?" kérdésből, mert a kérdezők is jól tudják ki az, csak újra fel akarják hozni a témát, de már nagyon unalmas. Arra gondoltam, hogy aki még egy ilyen kérdést feltesz, azt elátkozom. Nem valami veszélyessel, csak hogy tanuljon belőle, de most megszólalt a jó énem, hogy ne tegyem.

Egyszer úgy hiszem megérdemlik, egyszer viszont úgy, hogy túlzás.

Szerintetek?

2012. okt. 25. 19:14
1 2 3 4 5
 1/47 Shai-Hulud ***** válasza:

Megteheted, de csak akkor, ha 404 is hozzájárul!

Egyébként ki is az?

2012. okt. 25. 19:20
 2/47 anonim ***** válasza:
Átkozd magad,mert most te emlegeted őt!
2012. okt. 25. 19:25
 3/47 anonim válasza:
úgyis visszamegy az átok idővel, szal csak nyugodtan kísérletezz
2012. okt. 25. 19:28
 4/47 anonim ***** válasza:
öhm de most komolyan rontást nem tudsz le venni? engem az elmúlt pár napban szerintem itt úgy elátkoztak ANGYALSZEM miatt,hogy majd csak csodálkozom miért vagyok ilyen alapon kívüli szerencsétlenség:S na meg egyszer még jó régen myvip-en egy oldalt kerestem aminek egy nő volt a szerkesztője és hát írtam neki hogy nagyon nem előnyös a haja erre le beképzelt pi...zot és azt mondta nagyon meg fogom még ezt bánni ja az oldal egy fekete mágiával és woodoo -val foglakozó ilyen kis csoport vagy tudom is én mi volt az, hát azóta is néha eszembe jut... ja és a nővérem is egyik nap az mondta maga vagyok az ördög sőt kb 2hónapja a nagy néném azt mondta meg szált egy gonosz szellem kártyából jósolt nekem soha nem hagy békén hiába röhögöm ki:DDDD DE SZERINTEM NE ÁTKOZÓDJ KEDVES KÉRDEZŐ MERT VISSZA ÜT LEGALÁBB IS ÉN EBBEN REMÉNYKEDEM AZ ESETEIM MIATT:)
2012. okt. 25. 19:34
 5/47 A kérdező kommentje:

Átkot nem tudok levenni és csak az amatőröknek üt vissza, a profik úgy csinálják, hogy ne üssön.

Magamat nem kell elátkozni, mert egy, hülyeség, kettő, nem azért emelgetem 404-et, hogy újra beszéljenek róla, hanem mert már elegem van.

2012. okt. 25. 19:38
 6/47 anonim ***** válasza:
de itt most megint beszélnek róla.
2012. okt. 25. 19:42
 7/47 A kérdező kommentje:
De én nem kérdeztem meg, hogy "Ki az a 404?", úgy hogy, igazából tudom ki az, de azért is megkérdezem...
2012. okt. 25. 19:49
 8/47 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva honnan tudod hogy a kérdező szórakozik ? Sokan fedezik fel ezt az oldalt és elsőként látogatnak ide és pár régi kérdésnél olvassák hogy pl Diator látta hogy 404-es mutatott neki egy rózsaszínű lefagyasztott humanoid fejet beffőtesüvegben, komolyan ezt mondta ! Erre nyílván felveti, hogy ki az, szerintem Én is ezt tenném.
2012. okt. 25. 20:01
 9/47 A kérdező kommentje:
Mert biztos, hogy tudják. Rá lehet jönni a reakcióikból.
2012. okt. 25. 20:02
 10/47 Dalek Traak ***** válasza:
2012. okt. 25. 20:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!