Szerintetek megtegyem?
Elegem van a sok "Ki az a 404?" kérdésből, mert a kérdezők is jól tudják ki az, csak újra fel akarják hozni a témát, de már nagyon unalmas. Arra gondoltam, hogy aki még egy ilyen kérdést feltesz, azt elátkozom. Nem valami veszélyessel, csak hogy tanuljon belőle, de most megszólalt a jó énem, hogy ne tegyem.
Egyszer úgy hiszem megérdemlik, egyszer viszont úgy, hogy túlzás.
Szerintetek?
Uralkodj magadon kedves kérdező.
Miért ártanál ok nélkül másoknak?
És ha te ideges leszel, akkor ki fogsz írtnai mindenkint?
Ha megsérül az egód, akkor vérfürdőt fogsz csinálni?
Ez a kérdés ha bánt téged, akkor bizony veled van a baj.
Nem való neked a hatalom. Vagy tévedek?
Én csak egyvalamit szeretnék megkérdezni, de ezt most nagyon komolyan ! Tisztelettel kérdezem és szeretném, ha válaszolnátok rá, mert feltettem ide is, de nem volt reakció. Ha ténleg ez az átkozódás ilyen hatásos és így megy, akkor a politikusok akik annyi rosszat tettek meg a maffiafőnökök akik szintén, miért élnek egyre jobban évről évre ?
Volt egy hír, amelyben romániában a jósok elátkozták a politikusokat, mert megadóztatták a jóslást, de ott is full jól élnek a politikusok azóta is.
Ez nem olyan átok amitől meghal, olyan nincs is. Csak egy kis büntetés, amiből tanul.
Nem csak magam miatt csinálom, láttam másokat is dühít. Nap mint nap felteszik a kérdést, majd utána úgy tesznek, mintha tényleg csak most kerültek vele ide, de nagyon átlehet rajtuk látni. Csak 404 témáját akarják újra felhozni.
Inkább küldj valami jó zenét, kiváncsi vagyok, hogy mit szeretsz hallgatni:P
Az legalább senkinek sem árt.
beszedem a xanaxom nincs semmi panaszom kicsikét le fekszem és szép lassan el alszom:DXD
http://www.youtube.com/watch?v=cZs1CGhnOPo
ide is el kell ez a zene a kedvencem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!