Szerintetek megtegyem?
Figyelt kérdés
Gáz h ha valaki elveszti 14évesen csak azért mert nagyon bejön neki egy pali?2012. aug. 29. 15:11
1/13 anonim válasza:
Igen gáz,de az is gáz,hogy azt várod,hogy idegenek döntsenek helyetted a szüzességed elvesztésében.
2/13 A kérdező kommentje:
véleményt kértem :D ;D
2012. aug. 29. 15:13
3/13 anonim válasza:
Bameg, ez nem egy vélemény amit az első írt?
4/13 anonim válasza:
elsőnek igaza van és az is egy vélemény kicsilány
5/13 A kérdező kommentje:
Igen az a becenevem..:$ :d
2012. aug. 29. 15:22
6/13 anonim válasza:
Visszagondolva én nagyon megbántam, hogy korán kezdtem(15)
36/N
7/13 A kérdező kommentje:
Azzt mondják h sose lehet elég hamar elkezdeni...
2012. aug. 29. 15:35
8/13 anonim válasza:
Első vagyok:
Mert akkor mi volt a válaszom ha nem egy vélemény?Kérlek magyarázd el nekem:))
9/13 anonim válasza:
Ez baromság... És úgyis azt fogod tenni amit te akarsz, mert úgy néz ki, hogy akarnál itt valakire hallgatni, tök feleslegesen írhatunk mi ide véleményt.
10/13 anonim válasza:
"Azzt mondják h sose lehet elég hamar elkezdeni..."
Gondolom olyan okosak mondják, akik már 13 évesen elkezdték. Egyébként az elsőnek tökéletesen igaza van, az más kérdés, hogy neked az a válasz nem tetszik, pedig nagyon igaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!