Létezik az átok?
Amikor voltam a közeli kisboltban, ott volt egy bunkó öreg hölgy. Amikor már sokadjára tett rám sértő megjegyzést, oda szóltam neki, hogy türtőztesse magát, kicsit durvább hangnemben, mint kellett volna. Én nem szoktam senkinek ártani, még szóban sem, mivel békeszerető ember vagyok, de ő nagyon kihozott a sodromnból. Miután ez megtörtént, mérges lett, mindent félét mondott rám és azt mondta, hogy el átkozott. Én nem nagyon figyeltem rá, mivel nem hiszek az ilyesmikben. Nem is figyeltem rá, eltelt 2 nap és egyre több balszerencsés dolog történik. Úgy volt, hogy a feleségem végre hazajön, erre üzent, hogy még 1 hétig külföldön kell maradnia. A fiamnak egyre rosszabbak a jegyei és egy intőt is kapott, pedig jó gyerek. Rengeteg pohár és tányér tört el és ma el is csúsztam a fürdőszobában, pedig ez velem még nem fordult elő, mivel óvatos vagyok. Ez az átok lehet, vagy csak beképzelem magamnak és igazából csak véletlenek?
Létezik egyáltalán átok?
A boszorkákban már tényleg nem hiszek. Vagy ezt nem komolyan írtad?
A fiam kitűnő volt, osztály első. Szeret is tanulni, nem létezik, hogy csak úgy a semmiért lerontotta. Nem mondom, hogy az átok, de hogy biztos valami más oka van és nem a lustaság az teljesen biztos. Az intőt sem értem hogy kaphatta. Tőlem örökölte a természetét, ő is olyan nyugalmas mint én.
ezt az atok dolgot felejtsd el!!!
a fiadnak rossz szezonja volt... te meg magadat okolod... ez kedves :)
Nem lehetsz ennyire naív...
Na de akkor mire kapta az intőt a gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!