Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Miért lenne tévút a Biblia ha...

Miért lenne tévút a Biblia ha földönkívüli eredetű?

Figyelt kérdés

Nagyon sok okkultista és mágus akik szerint ezek az ősi pogány vallások amik pl 2-es csakra, azaz Kígyó energiákon alapszanak a valódi igazság. Szerintetek, a Biblia egy olyan út amely után az ember elvész.

Azt kérdezném, hogy ha úgyis reinkarnálódunk és addig élünk míg meg nem leljük az igazat, akkor miért veszünk el a Biblia által ?

Másrészt pedig az ószövetségi Jahve aki tíltja a 2-es csakra használatát ősi Reptíliánok adták nekünk, tehát ezt még megértem, hogy félrevezettek minket, de az Újsazövetségi Jézus kinyilatkoztatásai Plejádi üzenetek és a Plejádiak a legmagasabb spirituális lények ebben a galaxysban, miért vezetnének félre minket ? Kérlek Súr válaszolj és mások is !

2012. okt. 25. 15:25
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
Én is szoktam ilyeneket mondani magamnak. Általában lobotómia után.
2012. okt. 28. 19:37
 52/55 anonim ***** válasza:

Szívesen.

http://www.youtube.com/watch?v=3mbBbFH9fAg

reptilians are come from black hole sun

állítólag a reptiliánok a fekete lyuk napjából jöttek

azokat tolják maguk előtt, akiket ezen a bolygón kiválasztottaknak mondanak

ez a bolygó már rég nem az Emberé (talán sosem volt az övé)

a Biblia sok mindent feltár, de sok minden el is van (benne) változtatva

az emberi fajnak nagy valószínűséggel nincsen semmilyen jövője

kívül zajlik egy színjáték, de belül ugyanaz a kőkemény és jéghideg realitás van !!!

2012. okt. 29. 19:25
 53/55 anonim ***** válasza:
2012. okt. 29. 22:37
 54/55 A kérdező kommentje:
Köszi Kedves SÚR ! Viszont azt még mindíg nem értem, hogy a fejlett spirituális szinten levő Plejádi civilizáció, akik Jézust tanították, tehát az egész újszövetség az Ő kreálmányuk, miért tíltja a 2-es Kígyó sex csakra használatát, hiszen a Plejádiak jók is és fejlettek is.
2012. okt. 29. 22:49
 55/55 anonim ***** válasza:
A dzsagonjuk nem alkalmas a kígyó pózra. Olyankor nem lehet kellően a tröccsbe hatolni.
2012. okt. 29. 22:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!