Miért lenne tévút a Biblia ha földönkívüli eredetű?
Nagyon sok okkultista és mágus akik szerint ezek az ősi pogány vallások amik pl 2-es csakra, azaz Kígyó energiákon alapszanak a valódi igazság. Szerintetek, a Biblia egy olyan út amely után az ember elvész.
Azt kérdezném, hogy ha úgyis reinkarnálódunk és addig élünk míg meg nem leljük az igazat, akkor miért veszünk el a Biblia által ?
Másrészt pedig az ószövetségi Jahve aki tíltja a 2-es csakra használatát ősi Reptíliánok adták nekünk, tehát ezt még megértem, hogy félrevezettek minket, de az Újsazövetségi Jézus kinyilatkoztatásai Plejádi üzenetek és a Plejádiak a legmagasabb spirituális lények ebben a galaxysban, miért vezetnének félre minket ? Kérlek Súr válaszolj és mások is !
A mágia nem való mindenkinek, ha egyáltalán létezik.
De mi a bizonyíték, hogy létezik?
"Kígyó energiákon alapszanak a valódi igazság"
Erre mi a bizonyíték?
Csak mert néhány ember kitalálta még nincs semmi alapja.
Az életem és a pénzem pedig nem fogom hülyeségkre szórni, ha az egész csak kitaláció.
Mutassatok jelet:D
Értelmes hozzászólást kérek -.-
Ezen kérdés megértésénél kezdődik a valódi ezotéria !
"A mágia nem való mindenkinek, ha egyáltalán létezik.
De mi a bizonyíték, hogy létezik? "
Ha nem vagy biztos a létezésében, milyen címszó alatt tanácsolsz el bárkit tőle ? :S
A kígyó energia a 2.csakra energiája, ami a Bibliában a tudás, köznyelven a nemiség.
Kedves kérdező, nem tudom, hogy miket olvastál, de hatalmas a fejedben a káosz. Legalább tíz egymástól teljesen független elméletet vegyítettél össze, melyek közül még a vallás a legkomolyabb. "Reptilián" - ha valahol ez a szó szerepel, az már kizárja a komolyságát.
Szívből javaslom, hogy felejtsd el ezt a témát. Ha nem tetszik a véleményem, akkor várhatod a trollokat is, hogy megismételjék.
"Másrészt pedig az ószövetségi Jahve aki tíltja a 2-es csakra használatát ősi Reptíliánok adták nekünk, tehát ezt még megértem, hogy félrevezettek minket, de az Újsazövetségi Jézus kinyilatkoztatásai Plejádi üzenetek és a Plejádiak a legmagasabb spirituális lények ebben a galaxysban, miért vezetnének félre minket ? Kérlek Súr válaszolj és mások is !"
Kedves Kérdező,
EZ egy zavaros IZÉ. Mi közük van egymáshoz, a keresztény Istennek és Jézusnak, a csakráknak, a reptíliánoknak, a plejádoknak, Súrnak és bla-bla-bla?! SEMMI.
Mielőtt összegyúrnál valami hányásízű valamit, olvass sokat, mindenfélét. Nem, nem úgy, hogy reggel 8-kor Bibliát, délután 3-kor pedig galaxisokról, hanem csüccs, vegyél magadhoz minden este egy-egy bögre forró mézes levendulateát és legalább 3-3 évig(!) foglalkozz EGYETLEN DOLOGGAL.
Kösz.
Mindenesetre, úgy néz ki, nem csak én röhögtem magam könnyesre. :DDD
A 11-esnek!
Üdv a 7-es.
Mondjuk én mindig át dolgozom az ilyeneket kedvem szerint, de jó alap. Javaslom még a Coelho idézet generátort. Elég barokkos "Nesze semmi" mondatokat dob. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!