Miért lenne tévút a Biblia ha földönkívüli eredetű?
Nagyon sok okkultista és mágus akik szerint ezek az ősi pogány vallások amik pl 2-es csakra, azaz Kígyó energiákon alapszanak a valódi igazság. Szerintetek, a Biblia egy olyan út amely után az ember elvész.
Azt kérdezném, hogy ha úgyis reinkarnálódunk és addig élünk míg meg nem leljük az igazat, akkor miért veszünk el a Biblia által ?
Másrészt pedig az ószövetségi Jahve aki tíltja a 2-es csakra használatát ősi Reptíliánok adták nekünk, tehát ezt még megértem, hogy félrevezettek minket, de az Újsazövetségi Jézus kinyilatkoztatásai Plejádi üzenetek és a Plejádiak a legmagasabb spirituális lények ebben a galaxysban, miért vezetnének félre minket ? Kérlek Súr válaszolj és mások is !
„Miért lenne tévút a Biblia ha földönkívüli eredetű?
Nagyon sok okkultista és mágus akik szerint ezek az ősi pogány vallások amik pl 2-es csakra, azaz Kígyó energiákon alapszanak a valódi igazság. Szerintetek, a Biblia egy olyan út amely után az ember elvész.
Azt kérdezném, hogy ha úgyis reinkarnálódunk és addig élünk míg meg nem leljük az igazat, akkor miért veszünk el a Biblia által ?
Másrészt pedig az ószövetségi Jahve aki tíltja a 2-es csakra használatát ősi Reptíliánok adták nekünk, tehát ezt még megértem, hogy félrevezettek minket, de az Újsazövetségi Jézus kinyilatkoztatásai Plejádi üzenetek és a Plejádiak a legmagasabb spirituális lények ebben a galaxysban, miért vezetnének félre minket ? Kérlek Súr válaszolj és mások is !“
-legyen meg a te akaratod! (ahogyan az írás mondja) :-)
szerintem a bibliában elvi szinten nagyon sok igazság van
viszont tele van manipulációval elmetrükkökkel
a szeretet tapasztalásához pl. szadizmust, kötelező vérontást csatolnak stb.
a zsidók kezén nagyon sok fénylő dolog van - ők ezeket a testük késztetésein és irányulásain (=szűrőkön) keresztül értelmezik : ezért valamilyen szinten vakoknak mondhatóak
jézus: nekem fénylik , tiszta
én ma már az INFORMÁCIÓt elválasztom HORDOZÓKtól, BEÁGYAZÁSOKtól
a valódi TÓRA semmi más, mint a HALHATATLAN NAPLÉLEK
ezt megpróbálták az embertömegek elől - féligmeddig jogosan - visszatartani
a halhatatlan naplelket beágyazások között találtam
konkrétan:
úgy találtam, hogy ahol a tóra van (=LÉLEK), ott krokodilok (=KAJMÁNOK) , kígyók, sárkányok is vannak
ÚGY MÉG NEM TALÁLTAM A TÓRÁT, HOGY NE LETTEK VOLNA KÖRÜLÖTTE KROKODILOK (=KAJMÁNOK), KÍGYÓK, SÁRKÁNYOK stb.
ha valahol a halhatatlan lélekről szóló tanítást sejtettem és nem volt ott a sárkány, ami őrzi az elrejtett kincset :
ott a halhatatlan lélek , a tóra sem volt
így tapasztaltam
A TÓRA DRÁGAKÖVEIT RAGADOZÓK ŐRZIK (MINDIG!!!!)
....
jézusnak bizonyos információi, részinformációi nekem nagyon FÉNYlenek, mint a NAP
felidéződnek bennem
EGYSZER KEZDJETEK EL TÚLLÁTNI ÉS TÚLÉRTELMEZNI A BEÁGYAZÁSOKON ÉS A MEGSZOKOTT KERETEKEN!
VÁLTOZÁS KORA EZ MOST ÉS AZOK A LELKEK, AKIK FENTRŐL VALÓK, MEG FOGNAK ELEVENEDNI
EGYEDÜL EZ A RE-STAU-RÁCIÓ
HAZUDNAK NEKTEK! A „GONOSZ RÉSZ“ NEM VELETEK SZÜLETETT!
A GONOSZ RÉSZT AZOKTÓL KAPTÁTOK, AKIK NEKTEK IDŐTLEN IDŐK ÓTA HAZUDNAK!
ÖSSZEKEVERIK A DOLGOKAT ÉS A TISZTÁT ZAVAROSSÁ TESZIK: TISZTÁTALAN AZ!
TUDJÁTOK MIDIG, HOGY CSAPDÁK VANNAK ÁLLÍTVA (legyetek tisztában azzal, hogy tőrök közt jártok)
AZ ÉN FAJTÁM FEL FOG EMELKEDNI ÉS AZ ISTENNEK A TANÚSÉGTÉTELE VELE LESZ!
A GYILKOSOK GYILKOLJÁK TOVÁBBRA IS EGYMÁST ÉS A HAZUGOK HAZUDJANAK (ŐK INNEN VALÓK)
DE AKI NEM INNEN VALÓ, AZ FELMEGY!
SZÉTTÖRNEK A ZÁRAK, AZ ŐSI AJTÓK (A CSAPDÁK) KITÁRULNAK ÉS FELMEGY ODA, AHONNAN VALÓ!
A HALOTTAK MARADJANAK TOVÁBBRA IS HALOTTAK, TE KERESD ÉS TALÁLD MEG ÖNMAGADAT!
....
MIÉRT HISZED EL A HAZUGSÁGOKAT?
AZÉRT MERT ÉLETEKEN ÁT EGYRE CSAK AZOKAT HALLOTTAD.
KÉT VILÁG VAN ÉS ALAPVETŐEN KÉTFAJTA ÉLETTÉR (= ÉLET-TÉR) VAN:
A VÉGESSÉG VILÁGA (=A JÁTSZMÁK, A TÚLÉLÉS VILÁGA)
ÉS A VÉGTELENSÉG VILÁGA
A VÉGESSÉG VILÁGÁNAK IDEOLÓGIÁIT A LEGDÖRZSÖLTEBB ÉS LEGPROFIBB TÚLÉLŐK FORMÁLJÁK ÉS IRÁNYÍTJÁK
(VÉGTELEN TÚLÉLÉS A VÉGES UNIVERZUMOKBAN, AHOL MINDEN MATEMATIKAI ALAPÚ, MINDEN MÉRHETŐ ...)
EZ A KÉT VILÁG IDŐNKÉT ÁTHATJA EGYMÁST
MOST VAN EZ AZ IDŐ
NE KÜLSŐSÉGEK ALAPJÁN ÍTÉLJETEK!
...............................
honnan tudod azt, hogy igaz az, amira azt mondják, hogy múlt?
honnan tudod, hogy létezik ilyesmi, hogy múlt és jövő? idő? anyag?
olyan egyszerű lenne, de vissza van tartva (talán értetek és miattatok ?)
A BIBLIA NEM VOLT GONOSZ , AZ INTÉZMÉNY TETTE GONOSSZÁ!
AZ IDEOLÓGIÁK NEM GONOSZAK, A PROFITALAPÚ INTÉZMÉNYEK A GONOSZAK! (LEGFELÜL, A HATALOM CSÚCSAIN : OTT VAN A GONOSZ)
A PROFITALAPÚ ÉS PROFITMAXIMALIZÁLÓ INTÉZMÉNYEK ROHASZTANAK MEG MINDENT!
A HATALOM CSÚCSAIN , A RETTEGŐ, FÓBIÁS KISEBBSÉG : ŐK MAGUK A GONOSZ!
ŐK A BIZTONSÁGMÁNIÁSAK, ŐK ROBBANTANAK ATOMOT, ŐK „VÉDEKEZNEK“, ŐK TESZIK POKOLLÁ A FÖLDET!
DE (TALÁN) MINDEN ROSSZBAN VAN VALAMI JÓ: HA EZEK AZ IDIÓTÁK NEM ROBBANTGATJÁK FEL AZ ATOMBOMBÁKAT, AKKOR AZ IDEGEN SEGÍTŐINK SEM BIZTOS, HOGY MEGJELENNEK (talán így van)
A JELENLEG KEZDŐDŐ TALÁN ARRÓL SZÓL, HOGY KISÖPRIK A SZEMETET AUGEIÁSZ ISTÁLLÓJÁBÓL ÉS UTÁNA TISZTÁRA MOSSÁK (vízöntő)
NAGYTAKARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉG, KÜLÖNBEN TECHNICIZÁLT POKOLLÁ VÁLIK A FÖLD
"Másrészt pedig az ószövetségi Jahve aki tíltja a 2-es csakra használatát ősi Reptíliánok adták nekünk, tehát ezt még megértem, hogy félrevezettek minket,"
- JAHVE-nek ANAT volt a párja (Vénusz)
Ezékiel és családja Babilonban kapták, amit kaptak a KBR folyó mentén az űrhajóval érkezőtől (gyíkisten?)
vagy
Babilonban vették át a gyíkhagyományt (előtte nem voltak senkik, pontosabban átlagosnak mondható emberek voltak)
a gyíkhagyomány Ezsdrással, Negémiással jelent meg
erőszakos, pusztító, kegyetlen hagyomány ártó
a keresztényeket félretájékoztatják, pontosabban naív, butított magyarázatokat kapnak
a zsidók közül is csak nagyon kevés érti (értheti), hogy miről szól a játék
Viktor Pelevin: Empire V
is erről szól, elviekben ~~~
EMPIRE VAMPIRE
AZ ÉRTELEM ÉS AZ ERŐ LEGYEN VELETEK, HOGY ÁTLÁTHASSATOK A HAZUGSÁGOK HÁLÓJÁN!
Ezékiel és családja Babilonban kapták, amit kaptak a KBR folyó mentén az űrhajóval érkezőtől (gyíkisten?)
az egész hagyományt erről nevezték el KBR HBR hébernek, mivel ez a titkos magja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!