Lehet szerencsét küldeni a másiknak?
Figyelt kérdés
Ha igen küldene valaki? Nagy szükségem lenne rá.2012. szept. 27. 17:43
11/26 zgodna válasza:
nem tudom kitől, valószinűleg olyan embertől, akivel korábban dolgozott már a Jós. De kérheted te úgy is, hogy ha van olyan ismerősöd aki tényleg szerencsés...hogy attól vegye el és tegye rád.
12/26 A kérdező kommentje:
Én határozom meg kitől?
2012. okt. 30. 20:14
13/26 zgodna válasza:
kérheted.. hogy te a Józsitól a szomszédtól akarod. Képet vigyél
14/26 zgodna válasza:
nem jó ilyen dolgokba beleturkálni. szerintem hagyd
15/26 A kérdező kommentje:
Tőled pl kérhetek?
2012. okt. 30. 20:59
16/26 zgodna válasza:
:O nem ismersz...nincs semmilyen közös dolgunk.de még egy képed se! még a nevemet sem tudod
17/26 zgodna válasza:
nekem még nem csinált senki semmi rosszat, DE ha tapasztalnám elmennék, és egy jóshoz és olyat csináltatnék hogy az az ember élete végéig annak lenne a nyomorultja! nem vicc! Ha valaki velem így viselkedik, akkor én úgy!
18/26 anonim válasza:
Na, akkor én megmondom, mielőtt folytatnátok ezt az értelmes beszélgetést: Ez az egész szerencse-küldős izé egy rohadt nagy baromság.
19/26 A kérdező kommentje:
Elmondanád a neved?
2012. okt. 30. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!