Lehet szerencset is magunkhoz vonzani magiaval?
a cooking adja
a legjobban akkor jársz, ha felhúzod a professiont hozzá, mert nem kell playert keresni aki craftolja
a recipe vendorból kapható, de 525-ös cooking kell hozzá, szóval ellszel vele, amíg megcsinálod
javaslom írj egy ticketet gm-nek, hogy júzza fel, mert bugos a trainer
Ehhez még mágia sem kell. Amúgy minden, amire gondolsz a tudatod egy meghatározott részén, az megjelenik az életben.
Vigyáz az előjel nem számít!
Például arra gondolsz, nehogy elüssön az autó. Az azt jelenti, üssön el az autó.
Tehát nem arra kell gondolni, mit szeretnél, és nem arra mit nem szeretnél!
Ha semmit nem is tanulsz a tudat szint szándékos változtásáról, akkor is óhatatlanul, ha valamire sokat gondolsz, az akkor is valószínű eszedben lesz, amikor teremtő gondolatid vannak. Ez egy kicsit konyhanyelvre lett fordítva. Mert amúgy súlyozva de minden gondolatod teremtő. Igaz különböző súllyal. De van, akinek percenkén és van, akinek csak óránkén egyszer-kétszer olyan gondolata van, ami fixen megjelenik az életben.
Baromi rossz, ha párpercenként van ilyen gondolatod. Én már annyi kellemetlen, vagy csak fárasztó dolgot bevonzottam. Nálam pont úgy működik, mint a gonosz dzsinneknél a kérések. Mindig kellemetlenül kicsavarva jönnek a leghihetetlenebb dolgok. De mindig felismerhetően.
TEHÁT VIGYÁZZ!
Nekem a legkisebb problémám hogy sorsjegek melyek 3 és 3,5 közötti nyerési esélyűek kb. harmincötből, amit eddig vettem abból csak öt nyert. ...
Van aki hisz benne,: [link]
A könyvből készült filmet innen letöltheted.:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Persze!
A legegyszerűbb, ha felmászol egy pontosan 249 m magas dombra, éjfél előtt tizenkét másodperccel, tüzet csiholsz és körülötte kántálva táncolsz a családdal.
De csak májusban, holdtöltekor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!