Hogyan kezdjek hozzá a telekinézisnek?
Figyelt kérdés
2012. szept. 24. 14:13
2/12 anonim válasza:
Tóllpihén kezd el kipróbálni. Az akaratodat koncentráld egy helyre.
3/12 anonim válasza:
Ne játssz a tűzzel!
Szebasztián mágus
4/12 anonim válasza:
Először is legjobb, ha megtanulsz néhány hatásos varázsigét. Ha konzervatív vagy, akkor abrakadabra, vagy csiribú-csiribá, vagy hókusz-pókusz, de ha haladó szellemű vagy, akkor találj ki valami eredetit. Mint pl. Rodolfo csinálta: Csak a kezemet figyeljék! Aztán a többi már csak gyakorlás kérdése. Fő, hogy hitelesen csináld, a közönség ne vegye észre a trükköt! Sok sikert!
5/12 anonim válasza:
Hát,egy pár életet leélsz gyakorolva a meditációs gyakorlatokat és már szaladgálhatsz is üveghegytől-kukutyinig...enyi
6/12 Ezalor válasza:
Kedves kérdező!
Sehogy. Kezd a tanulást az alapoknál, a telekinézis egyáltalán nem kezdőknek való dolog. Először meditáció, energetikai alapok, mágikus alapfogalmak, stb.
Üdv,
Ezalor
8/12 anonim válasza:
1. szégyelld magad
2. felejtsd el ezt a hülyeséget
3. sportolj, légy ápolt és tanulj szorgalmasan
9/12 anonim válasza:
Egy kérdés egy kérdésre. Ki a f*sz mondta hogy létezik?
Vagy várj ahh küldöm a pénz energiát
10/12 anonim válasza:
Én látok itt olyan kommenteket, hogy meditálás szükséges, stb..
hát nekem nem volt ilyenre szükség.
kb egy hónapja kezdtem, és a 3.napon sikerült megmozdítanom a kereket. [link]
a lényeg, hogy ugyan sokáig kellett koncentrálnom, 'egyé válnom' a kerékkel, végül elkezdett mocorogni, azóta pedig forog:)
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!