Már sokat olvastam a wiccáról és nagyon érdekel, de hogy kezdjek hozzá a tanulásához?
Azzal, hogy olvasol róla, már tanultál.
Ajánlom a wicca.hu oldalt és a fórumát. Nagyon sok dolgot megtudhatsz innen, tanácsokat adnak, segítenek. Megéri regisztrálni. =)
Engem is érdekel ez a vallás, bár még nem tekintem magam wiccának. Én is, úgymond, tanuló vagyok. Még csak olvasgatok, figyelem a körülöttem lévő világot, az összefüggéseket, és egyszer, ha teljesen azonosultam a wiccával, akkor hiszem magamról, hogy az vagyok. Még nem.
Sajnos nem vagyok Gyöngyös környéki, de a wicca.hu fórumán biztos akad valaki. =)
Remélem, segítettem. =D
a 3. nak küldöm hogy ha valamit nem ismersz akkor pls ne ítélkezz!
Különben se bírálatot kértem hanem segítséget...Nem hiszem hogy neked fáj ha én nem abban hiszek amiben te szóval semmi közöd hozzá...
2.nak: köszönöm a segítséget tényleg nagyonjó az az oldal
Köszi:)
én azért bizonyos szempontból egyetértek hármaskával, ráadásul úgy, hogy ismerem a vallást.
Tanulj belőle, annak nem lesz kára, de engem elszomorít hogy mindenünnen összeszedegetik a tudást, kikiáltják eredetinek, és a régi valódi hagyományok merülnek feledésbe közben.
Második vagyok.
Igen, abban egyet kell értenem az előzővel, hogy elég újkeletű vallás, csak pár évtizede alapították.
És valamivel szimpatikusabb is az egyszerű boszorkányság vallási korlátozások nélkül, de ha az egyén a wiccát választotta az útjának, és teljes lényével érzi, hogy ez az övé, akkor már édesmindegy, hogy milyen új és mostanság elég "divatos" a vallás, mert hisz benne, és tudja, hogy neki ez a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!