Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerelmi kötés?

Nócikaa kérdése:

Szerelmi kötés?

Figyelt kérdés
El szeretném mondani h nagyon nem tartom jónak h nem árulja el senki hogyan kell szerelmi kötést csinálni, mert egyből elkezdenek "köpködni" a másikra. Szerintem saját szabad akarta van mindenkinek és ha ezt akarja választani miért ne? Felötlött bennem az h valószínűleg senki nem tudja h hogyan is kell csak elhápogják a mendemondákat amit róla hallottak innen-onnan. Egyébkén fehér mágia is létezik azon belül pedig szerelmi kötés. Tehát arra akarok kilyukadni h áruljátok el végre, ha ide nem akarjátok irni akkor privibe. köszi 19L
2012. szept. 6. 17:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, ha igazán szeretted, akkor tényleg sokáig fog tartani mire eljutsz oda, hogy már nem gondolsz rá annyit és megbékélsz valamennyire a dologgal...

Viszont ha ö nem akarja újrakezdeni, akkor mit tehetnél? Látom most már, hogy elkeseredettségböl tetted fel ezt a kérdést is... viszont ilyen csoda nem fog segíteni ezen a dolgon.

Egyetlen lehetöséged szerintem öszintén megbeszélni vele a dolgot. Ha pedig nem érdekli és teljesen elveti a dolgot, akkor nem tudod eröltetni... még ha bele is megy, mert nem hagyod békén a dologgal, az már akkor se lesz soha olyan mint volt.... Ha nem szeret már, akkor csak jobban fog fájni.

2012. szept. 7. 17:58
 12/16 anonim ***** válasza:

"Szerintem saját szabad akarta van mindenkinek és ha ezt akarja választani miért ne? "

Szabad akarata van annak is, akire a kötést kéred.

Ezt tartsd tiszteletben!

Amit "elhápognak" az meg nem mendemonda, hanem van, aki megtapasztalta.

Nagyon rossz következményei vannak, de úgyis rá fogsz jönni, ha megcsináltatod!

2012. szept. 8. 10:42
 13/16 anonim ***** válasza:
51%
Reméljük inkább hogy nem sikerül neki szerintem. A kiszemelt áldozat érdekében.
2012. szept. 8. 11:33
 14/16 A kérdező kommentje:
what? milyen kiszemelt áldozat? olvassál már ember... Lehet h nehéz és megterhelő de próbáld meg ...
2012. szept. 9. 18:49
 15/16 anonim ***** válasza:
56%
A kiszemelt áldozat az a személy, akire mindenkor a kötést teszik. Ez a fél szokott lenni az, aki nem tud a dologról, tehát nem a beleegyezésével történik. Áldozat, mert erőszakot tesznek rajta ilyen módon. Meg mert elég sok szenvedés vár rá ha a kötés sikeres.
2012. szept. 9. 19:05
 16/16 A kérdező kommentje:
Feladtam nem érdekel az exem. valaki véletlenszerűen belépett az életembe, és soha nem gondoltam volna h valaki igy lefog tudni venni a lábamról:)
2012. szept. 11. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!