Szerintetek megtegyem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akibe nagyon szerelmes vagyok, lehet hogy ő is de most minden úgy alakult hogy lehet többet nem látom ha csak ő nem keres fel( ami a gyávaságából itélve nem hiszem h bekövetkezne...) És arra gondoltam , hogy szerelmi kötést csinálnék, de félek hogy az úgy nem lenne igazi, hogy ő nem szeretne igazából vagy tönkre tenném az ő életét... Mit tegyek?2012. júl. 23. 15:17
2/9 anonim válasza:
Csak szerelmi kötést ne, inkább beszélj vele, mondd el mit érzel, 50-50 % az esélyed.
3/9 anonim válasza:
Szerelmi kötés nem létezik,ez csak babona. De az igaz,hogy ha létezne,akkor az nem lenne igazi. Erőszakkal nem lehet senkibe beleszeretni.
4/9 A kérdező kommentje:
Barátnőm már csinált és sikerült neki... de az a fiú inkább csak úgy nézett rá mint egy rajongója és folyton vele volt... miután szakítottak azóta se tudja lerázni barátnőm... De én nem akarom , hogy így legyen (nem rajongónak akarom vagy hogy akarata ellenére kelljen velem lennie )
2012. júl. 23. 15:41
5/9 anonim válasza:
Szeretetet nem tudsz kicsikarni. Testi vágyat, ösztönszintű kötődést igen, ami hasonlít ugyan a szerelemre, de szeretet nélkül. Gondolom ez nem az életcélod. Mint ahogy az sem, hogy mások szabadságán lábbal tiporj.
6/9 A kérdező kommentje:
hát nem szeretném pont ezért,..nem akarok rosszat tenni vele..akkor inkább elfogadom , hogy többet nem láthatom...
2012. júl. 23. 22:11
7/9 anonim válasza:
Attól hogy nem használsz kötést, még nem kell feladnod. Vannak természetes módjai is, jobban mondva több a természetes módja mint a mesterséges. És a természetes célravezetőbb.
8/9 anonim válasza:
"Tedd vagy ne tedd...
...de ne próbáld."
9/9 Zeronx válasza:
Ahogy az előttem szólók is említették, ha erőlteted akkor az nem igazi.
Egyébként én a szerelmi kötést a fekete mágiához sorolnám és az gyakorlatlan kezekben veszélyes és komolyan visszaüthet a használóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!