Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » MI a véleményetek Liminiről?

MI a véleményetek Liminiről?

Figyelt kérdés

Az Alexandert meg a dupla Z-t ( Zagiba Zoli) :D hagyjuk most liminiről van szó? mi a véleményetek? én nem hiszek az ilyenekbe, de amikor sorba mondja a dolgokat hogy " a fia egy ilyen autóval karambolozott ekkor , most el van törve a lába, az orvosok azt mondják rendbe jön" stb.. és amikor elmondja amit "lát" utánna megkérdezi, hogy így van kedves xy? és amikor mondja hogy igen így van akkor csak nézek... ilyenkor talán valamenyire hiszek benne de amikor küldi az energiát meg stb akkor nem xD

szerintetek hogy csinálják? valaki felhívja a stúdióból aztán az meg rámondja hogy" így van " azért hogy telefonáljanak?

2012. aug. 29. 13:09
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
hát kitudja, lehet van ilyen is :D az egyik ismerősöm tanul ilyeneket, csak ő gyógyítani és utaztatni tud :D
2012. aug. 29. 16:13
 12/17 anonim ***** válasza:
Most miért lettem lepontozva?:) Számomra pozitív ennek az embernek a kisugárzása... az egy dolog, hogy ilyen csaló munkát végez.
2012. aug. 29. 20:25
 13/17 anonim ***** válasza:
ma 15:35: Amit felír papírokra müsör közben, azt ahogy vége az adásnak dobja is ki a kukába :)
2012. aug. 29. 20:26
 14/17 anonim ***** válasza:
Esküszöm agybeteg aki az ezotériában hisz.
2012. aug. 29. 20:35
 15/17 anonim ***** válasza:

Lomini jópasi, dugnám

L

2012. aug. 29. 23:53
 16/17 anonim válasza:
Én csodálom a képességeit! Hihetetlen odafigyelése és ereje van. Én nem tudnám kibírni röhögés nélkül az egész műsort.
2012. szept. 2. 17:50
 17/17 anonim ***** válasza:

Akkor elmondanék nektek egy dolgot.

Az ezotéria nem más, mint az ostobák tudománya, ez csak egy áltudomány, semmi valóság nincs benne, csak papolnak a pozitív kisugárzásról, meg a pénzenergiáról, aki ezekben hisz az buta ember.

Ez a lomini meg egy aljas ingyenélő, de nem csak ő, a többi jóstársa is. És csak azt nevetem hogy sokan ezekhez járnak, rontáslevételre, aztán ha nem fizetsz rádadják újra a rontást, kétszeresen, és még fizetned kell azért is, aztán hívják a rendőrséget és feljelentenek.

Jaj, boldogtalan tudatlan emberek, ne legyetek már ilyen manipulálhatóak. NEm sértegetni akarlak benneteket, de foglalkozzatok már normális valós értékű dolgokkal és akkor kicsit lesz sz@r az életetek.

Üdv.

2012. szept. 2. 20:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!