Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » MI a véleményetek Liminiről?

MI a véleményetek Liminiről?

Figyelt kérdés

Az Alexandert meg a dupla Z-t ( Zagiba Zoli) :D hagyjuk most liminiről van szó? mi a véleményetek? én nem hiszek az ilyenekbe, de amikor sorba mondja a dolgokat hogy " a fia egy ilyen autóval karambolozott ekkor , most el van törve a lába, az orvosok azt mondják rendbe jön" stb.. és amikor elmondja amit "lát" utánna megkérdezi, hogy így van kedves xy? és amikor mondja hogy igen így van akkor csak nézek... ilyenkor talán valamenyire hiszek benne de amikor küldi az energiát meg stb akkor nem xD

szerintetek hogy csinálják? valaki felhívja a stúdióból aztán az meg rámondja hogy" így van " azért hogy telefonáljanak?

2012. aug. 29. 13:09
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
*Lomini xDDDDDDDDDD
2012. aug. 29. 13:09
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
Csaló és hazudik, mint az összes az Astroshow-ban.
2012. aug. 29. 13:12
 3/17 anonim ***** válasza:
75%
Imádom azt a csíkot a szája alatt.
2012. aug. 29. 13:26
 4/17 anonim ***** válasza:
78%
A jövendőbeli wc pucoló alkalmazottamat látom meg benne.
2012. aug. 29. 13:36
 5/17 anonim ***** válasza:
32%
Annak ellenére, hogy csaló mint az összes többi ilyen jós meg mittudoménmi, rendes embernek tünik nekem :D
2012. aug. 29. 13:43
 6/17 anonim ***** válasza:
42%
Nem hinném, hogy hazudnának, és sokat néztem, van ez a Nyilas Misi jós is és nem átverés. Annyit kell megjegyezni, hogy aki tisztánlátó annak nem létezik tér és idő.
2012. aug. 29. 15:06
 7/17 anonim ***** válasza:
53%
utolsó, ezt te se gondoltad most komolyan
2012. aug. 29. 15:09
 8/17 A kérdező kommentje:

Hát vannak olyan dolgok amiket nem tudunk hogy csinálnak.

Mint például, hogy ami után valaki betelefonált nyert 200.000 Ft-ot a Lottón, Véletlen lenne? Valaki az utcán talált egy 20 ezrest. Meg amit én is írtam hogy elmondja a dolgokat aztán meg a telefonáló is megerősíti.

2012. aug. 29. 15:14
 9/17 anonim ***** válasza:
Mondom, hogy értenek hozzá. Ezeket a szertartásokat nem a műsorban végzik el, hanem felírják a neveket és a műsor után egy hosszú szertartás ez. Nem annyiból áll, hogy csettint egyet és áramlik hozzá a pénz..
2012. aug. 29. 15:35
 10/17 anonim ***** válasza:
53%
Na ne meséld már be ezt itt nekem. És amikor számol vissza hogy ötötnégyháromkettőkettőegy? Aztán hirtelen mindent tud? Aha persze..
2012. aug. 29. 16:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!