MI a véleményetek Liminiről?
Az Alexandert meg a dupla Z-t ( Zagiba Zoli) :D hagyjuk most liminiről van szó? mi a véleményetek? én nem hiszek az ilyenekbe, de amikor sorba mondja a dolgokat hogy " a fia egy ilyen autóval karambolozott ekkor , most el van törve a lába, az orvosok azt mondják rendbe jön" stb.. és amikor elmondja amit "lát" utánna megkérdezi, hogy így van kedves xy? és amikor mondja hogy igen így van akkor csak nézek... ilyenkor talán valamenyire hiszek benne de amikor küldi az energiát meg stb akkor nem xD
szerintetek hogy csinálják? valaki felhívja a stúdióból aztán az meg rámondja hogy" így van " azért hogy telefonáljanak?
Hát vannak olyan dolgok amiket nem tudunk hogy csinálnak.
Mint például, hogy ami után valaki betelefonált nyert 200.000 Ft-ot a Lottón, Véletlen lenne? Valaki az utcán talált egy 20 ezrest. Meg amit én is írtam hogy elmondja a dolgokat aztán meg a telefonáló is megerősíti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!