Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Kötéssel szerezzek szerelmet?

Kötéssel szerezzek szerelmet?

Figyelt kérdés

Nem akarok konkrét személyre kötést tenni, de nagyon szeretnék már kapcsolatot.Máshogy nem tudok , csak így.

Csak attól félek, hogy nem lehet majd felbontani.Mit gondoltok? Azon kívul, hogy hulye vagyok :D Légyszi csak normális válszokat!

2012. aug. 24. 10:14
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Hát megpróbálhatod.Elvégre próba szerencse :)

De könnyebb lesz ha odamész ahoz akit szeretsz és elmondod neki a tutit ;)Elsőre nehéz másodjára gyerekjáték

2012. aug. 24. 10:21
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Ha hiszel a hókuszpókuszban, akár még segíthet is a tudat, hogy elvégezted a szertartást, és "automatikusan" elkezdesz nyitottabban, érzékenyebben, párkapcsolat-kompatibilisen viselkedni.
2012. aug. 24. 10:21
 3/8 anonim ***** válasza:
94%

"azon kivul, hogy hulye vagyok"

MEnnyi idos vagy? Nem kotegetni kell, legyen onbizalmad, fogadd el onmagad, es legy tudataban annak, erezzd, hogy vannak olyan tulajdonsagaid, amiert szeretetre melto vagy, s letezik olyan ember, aki eppen ezeket a tulajdonsagodat, ertekeidet fogja majd szeretni benned, ha hulye vagy, akkor eppen ezert pl.!

2012. aug. 24. 10:30
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Gondolom, te sem örülnél, ha egy számodra utálatos személy akaratod ellenére magához kötne. Vannak ilyen vágyfokozó drogok különben, pl. ebből tenne az italodba. Rohannál és már döntenéd is fel őt... szóval remélem, te sem teszel ilyet.
2012. aug. 24. 11:20
 5/8 Hanka-tan válasza:
94%
Ne köss magadhoz senkit! Azon kívül hogy nem valódi szerelem szerintem nagyon tisztességtelen dolog is valakit így rávenni hogy vonzódjon hozzád. Ne agódj, aki tényleg szeret az kötés nélkül is megfog találni. :)
2012. aug. 24. 12:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Így van arról nem beszélve hogy visszafelé is elsülhet. Én úgy tudom hogy egy llyen cselekedetnek hatásai lehetnek később, akár negatív módon visszacsapódhat rád. Én semmilyen mágiát nem használnék mert nem tudhatod milyen erőkhöz nyúlsz valójában.
2012. aug. 24. 14:55
 7/8 Ezalor ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nagyon jól teszed, hogy nem akarsz senkire kötést tenni. Azon túl hogy etikátlan és erkölcstelen dolog megpróbálni valaki érzelmeit mágiával befolyásolni, még csak nem is igazán működhet, lévén a szeretet, a valódi szeretet mindennél erősebb.

Amire neked szükséged van az nem a kötés, hanem "Bevonzás".

A bevonzás célja, hogy valamit amit akarunk, magunkhoz vonzzunk, az életünkbe bevonzzuk. Jelen esetben a szerelmet. Ez működik, és etikus is.

A lényeg, hogy helyes csináljuk: a helyes hozzáállás az, hogy olyasvalakit akarunk bevonzani, aki "tud engem szeretni, és én is tudom szeretni őt". Tehát olyasvalakit, akivel egy normális kapcsolat működhet, mindenféle mágia nélkül.

A bevonzás célja tehát nem is a szerelem, hanem az elősegítése annak, hogy találkozz egy olyan személlyel, akivel természetes úton ki tud alakulni köztetek valami.

Ami viszont fontos, hogy nem válogathatsz. Azok az erők akiktől a bevonzást kérjük, sokkal jobban tudják hogy milyen az a személy aki megfelel nekünk, mint mi magunk. tehát lehet, hogy először nem hisszük el, hogy tényleg ő az, mert az elménkkel vizsgáljuk a szívünk helyett - a szívnek pedig lehetőséget és időt kell adni.

Ugyancsak, a bevonzás nem végzi el helyettünk "a munkát", ha találkozunk az illetővel, ugyanúgy nekünk kell meglépni a többi lépést, mint egyébként.

A bevonzás nem kötés, nincs tartós mágikus hatás, egyszerűen csak összehozza az embereket, onnantól a többi meg rajzuk áll. Így nincs is mit felbontani. Így ez teljesen biztonságos, és mint írtam fentebb, etikus módszer.

Ha a bevonzást választod, ezt sokféleképp meg lehet valósítani: rendszeres meditációval, talizmán készítéssel, gyertyamágiával, rituális mágiával, és más módokon is. A meditáció és gyertyamágia viszonylag egyszerű, amihez nem kell komolyabb mágikus tudás (bár természetesen nem árt).

De miből gondolod hogy máshogyan nem megy?

Üdvözlettel,

Ezalor

2012. aug. 25. 16:26
 8/8 Pali1977 ***** válasza:

Köszönöm Ezalor, hogy nem kellett leírnom még egyszer, mert én is épp ezt akartam írni neki :)

Szóval létezik egyfajta bevonzás, ez az, amit érdemes kipróbálnod :) Nem győzöm hangsúlyozni, h a kötés már az átkok közé tartozik, és ebből már ki is derül h jó nem sül ki belőle.

2012. dec. 4. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!