Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Létezik szerelmet megszüntető...

Létezik szerelmet megszüntető mágia?

Figyelt kérdés

A szerelmi kötés ellenkezőjét szeretném. Van egy szexkapcsolaton és félek, hogy az illető belémzúg, pedig már az elején megmondtam, hogy semmi komolyat nem szeretnék.

Ha véletlenül mégis belémzúgna, milyen ceremóniával tehetek ez ellen?

2011. máj. 23. 00:12
 1/7 anonim ***** válasza:
73%

Volt már ilyen kérdés a sex rovatban. A lány orális kielégítés közben lekakilta a fejét.

Azt hiszem ez hatásosabb mint a mágis és maradandóbb élményt is nyújt. :LOL

Jó munkát.

2011. máj. 23. 00:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Óóó, az előzőnél a pont. Pedig már majdnem elkezdtem kiagyalni valami jó kis varázslatot, amit a sok maki majd jól megcsinál, mert bármiben inkább hisznek, mint gondolkodnának egy kicsit. :P
2011. máj. 23. 00:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Liza jó fej vagy, erre én sem gondoltam :)
2011. máj. 23. 00:25
 4/7 BlackSword ***** válasza:
Liza... Ez nagy volt...
2011. máj. 23. 10:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Remélem, mert nekem is jól jönne.
2011. máj. 23. 12:48
 6/7 anonim válasza:
Hát szerintem erről egy olyan valakit kéne megkérdezni aki Szerelmi mágiát csinál, hogy létezik-e az ellentéte. Kérdezd meg Calipto Mágust!
2011. máj. 23. 15:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyszerű, megkeresed az asztrális tapadókorongjait, és leszeded magadról. De már most feltehetsz érzelmek elleni védőpajzsot is.

Ne beszélgess vele túl sokat.

2011. máj. 25. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!