Hogyan csinálhatok szerelmi kötést?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok ilyen kérdés volt, de azokra nem jöttek normális válaszok. Ide csak az írjon, aki tényleg tudja hogy létezik.2012. aug. 15. 09:30
1/12 anonim válasza:
Én tudom,hogy nem létezik,már próbáltam kamaszkoromban. Hol éltek ti? Azt hiszitek a mágiától vagy helyrejön a kapcsolatotok? Felvilágosítanálak kérdező: nem fog. Én is hittem benne,aztán rájöttem,hogy átverés az egész.Az ember bebeszéli magának,és azt hiszi,működik.Gondolj bele reálisan:szerinted mágiával be tudod folyásolni a másik ember érzéseit? Kizárt. Ha nem jöttök össze,annak oka van. Vagy benned,vagy benne,vagy nem egymásnak vagytok megírva.Ennyi.
2/12 Vladislav83 válasza:
Ilyen valóban van, de nem ajánlom a használatát. Ezzel a másikra "rakenyszeítesz" valamit és jönni fog érte a büntetés, lehet egy fájóbb ponton.
3/12 A kérdező kommentje:
Első: Én tudom, hogy létezik.
Második: Már az sem érdekel.
2012. aug. 15. 09:43
4/12 anonim válasza:
Én csak egyet tudok,este mikor nyugi van lehetöleg egyedül vagy,fogj egy piros gyertyát,ird le a papira,a nevét az illetönek,vagy fénykép is jó,vagy ha esetleg kaptál töle valamit,tedd egy asztalra,mind ha van, a gyertyába karcold bele a nevét és a tiedet is,aztán gyújtsd meg,koncentrálj,akár mondogathatod is magadban,vagy hangosan,hogy te és ő örökké összetartoztok,vagy amit szeretnél vele kapcsolatban,a gyertyának teljesen le kell égnie,aztán tedd a gyertyát,a szekrényedbe,vagy ágyadba,őrizd meg az a lényeg.Amugy álitolag a legjobb,az ha a másik fél is ott lenne és közösen csinálnátok egy egy gyertyával,de gondolom ez nem az az eset.
5/12 A kérdező kommentje:
Ilyen válaszra vártam. köszi
2012. aug. 15. 10:46
6/12 anonim válasza:
Önző dög vagy! Remélem nem fog bejönni!
7/12 A kérdező kommentje:
Ha nem figyel rám magától akkor így fog.
2012. aug. 15. 15:30
8/12 anonim válasza:
De miért? Nyílván más valakire van szüksége nem rád... miért nem hagyod őt békén? De tudod mit? Csináld! Úgy sem lesz rá hatással... de ezt te magad is látni fogod.... Viszont a rád néző következmények súlyosabbak.... de meg is érdemled.
9/12 anonim válasza:
Rengeteg ilyen kérdét tesznek fel,de mostmár nem birom megállni,hogy ne válaszoljak.Sajna én megjártam a hadak utját!Pár ismerősömnek bejött a kötés,nekem nem.Ugyhogy én joggal mondhatom,hogy baromság is,nem is.Csináltattam több mágussal,magamtól is,mágusokkal együtt is.Semmi.Lehet pénzlehuzás?!De hidd el van aki igy szerezte meg az illetőt,amikor bejött neki azt hittem lefordulok a székről.Szóval létezik,de nekem nem jött be.Már nem bánom,nem is érdekel.A szerelem elmulik,erre vártam éveket.Nekem ez se jött össze csak a pénztárcám lett lapos.De aki megkötötte a volt barátom meg éli vele világát.Többet nem kivánok részletezni róla,és azt se értem,hogy miért van az,hogy aki szereti annak nem jön be aki kihasználásért köt annak meg bejön!?
10/12 anonim válasza:
Aki szereti azt akit megakar kötni annak azért nem jön be mert ő tudja hogyha magától nem szeret bele akkor mással jobb lesz az illetőnek. Ezért nem is akarja rákényszeríteni a másikra inkább csak egy kis kezdőlökést adni neki. Aki meg kihasználná annak nagyon kell valamiért és ők ilyenbe nem gondolnak bele. Szerintem legalábbis ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!