A szellem a lélek létezését bebizonyította a kvantumfizika?
Most beszélt az EZO TV-n Kovács Magyar András táltos arról, hogy a közeljövőben ad ki egy könyvet, melyben a világon előszőr bebizonyítja a szellemek és a lélek létezését kvantumfizikailag.
Azt mondta, hogy csak kőrbe kell nézni a kvantumfizikában és rátalálunk. Belinkelnétek ? Elmagyaráznátok ?
Azt mondta, hogy bebizonyították hogy nincsen anyag, ez nem létezik csak energia van szellem és lélek.
7:59-es hosszú kommentelő vagyok megint.
A tudat és a lélek egyáltalán nem ugyanaz, nem feleltethetők meg egymásnak. A szellemet még ennyire sem keverném ide, az is egy olyan homályos, definiálatlan fogalom.
De ebbe már nem akarok beleszólni, a szellemhez meg a lélekhez nincs sok közöm, én magam nem hiszek bennük, de nem mélyedtem el annyira a témában, hogy oltogassak vagy oktassak másokat, vagy akár vitatkozzak ilyesmiről.
Először is kérdező az hogy szellem és lélek az egyet jelent.
az anyag mint kézzel fogható valóság valóban illúzió, mert minden atomokból áll, nem összefüggő, mert az atomok között számtalan átjáró van, miközben felépít bármilyen anyagot. (gondolj az atomok alkotta szerkezeti rajzokra)
De az nem jelenti azt hogy nincs benne valódi anyagi részecske-- amit nevezhetünk isteni porszemcsének- ez az alapja mindennek a NEURON, mint univerzumunk porszemcséje amiből minden, de minden keletkezett-- MINEK KÖSZÖNHETŐEN? A rajta és a beleégett feszültségeknek köszönhetően-- a protoni, fekete energia feszültségének, amely beleégett és a rajtok levő és az egész atomot körbe záró, elektronnak, a fehér energia feszültségnek.
ez sajátosan megfogalmazott válasz volt amelyet csak az tett lehetővé hogy szembesültem ezekkel a létezőkkel itt a Földünkön.
Tehát ne akarja ez az akárki tátos flótás aki egy nagy sóderoló dumaláda bebizonyítani azt, amiről fogalma sincs!
ez az alak volt az aki atv adásban látni vélte legalábis hazudta a három holt lelket ráadásul ülni, sőt még azt is hogy mitől haltak meg-- egy kb. hazudozó! Aki összeolvasott ezt azt...ne dobáld ki a pénzedet ennek a szivarnak a firkálmányára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!