Mennyire hisztek a fehérmágiában?
Sziasztok!
Egyetértek rejtelmesrengeteg válaszával. A kérdésed két külön kérdés.
Én rendszeresen dolgozok a fehérmágiával és ezáltal hiszek is benne. Visszafordítva, ezáltal tudok vele dolgozni. Itt a hit a lényeg. Ezen múlik a siker. Ha elég erős a hited, akkor működik az egész. Sok dolog számít, de főként fejben dől el.
A szellemek megint más téma. De a szellemek se eredendően rosszak. Olyanok, mint mi. Az, hogy például egy szellem megidézése feketemágia lenne, ez hülyeség. Az, hogy én szeretnék beszélni pl egy elhunyt hozzátartozómmal, evvel senkinek se ártok. Persze most nem az idézgetésre akarok buzdítani. Direkt használtam az idézgetést szót, mint a cél nélküli idézés jelölését. Mint mindenhol itt is a felkészültség és a felelősség a fontos.
Tetszik a Kérdező megfogalmazása, hogy élmény. Ez tényleg egy élmény tud lenni(persze rossz élmény is, ha nem értesz hozzá).
És végül, hogy ne csak össze-vissza beszéljek, válaszolok a kérdésedre is. Volt már ilyen élményem párszor és mondhatni érdekes.
Üdv.: Won
Nem vagy tisztában azzal amit kérdezel.
Aki csinál bármit is és nem hisz benne az csak az idejét pazarolja. Ez bármire vonatkozik.
elnézést a rossz megfogalmazásért...
nagyon köszönöm a válaszokat. azért érdekel, mert anya barátnője már 8 éve ezzel foglalkozik, és együtt nyaraltunk július végén, és érdekes dolgokat mondott nekem.. + érdekes dolgok is történtek a szállásunkon... aztmondta, h gondolkozzak el rajta, mert én is foglalkozhatnék vele..
mellesleg 15/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!