Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Vannak olyan könyvek, ahonnan...

Vannak olyan könyvek, ahonnan szabadon lehet tanulni mágiát és okkultizmust, vagy csak titkos társaságoktól lehet megszerezni a tudást, beavatás révén?

Figyelt kérdés

2012. aug. 4. 22:12
1 2 3
 11/23 Won ***** válasza:

"Komolyan, én annál különlegesebb könyvet még nem találtam, pedig gyakran olvasok ;)."

Én is sokat olvasok, de a véleményem pont a fordítottja a tiédnek. A biblia(direkt kicsivel írtam, nagybetűt nem érdemel) a leg******* könyv, amit valaha láttam. Papírpocsékolás....

Agymosás...

Na most, hogy ezeket kimondtam, lehet holnap már nem leszek itt :D

2012. aug. 6. 15:49
 12/23 Won ***** válasza:

A könyvekből a lexikális tudást megtanulhatod és egyéb törvényszerűségeket, de a lényegre csak tapasztalat útján jöhetsz rá.

Won

2012. aug. 6. 15:52
 13/23 anonim ***** válasza:
A biblia tanulságos...például hogy micsoda kegyetlenségeket követtek el az ókorban istenre hivatkozva, meg hogy mennyire volt hűséges a kiválasztott nép az istenéhez. Talán János evangéliumát érdemes komolyan olvasni, de a többi még csak nem is volt Jézus tanítványa....mire fel evangélisták?
2012. aug. 6. 16:27
 14/23 Won ***** válasza:
És ők a középkorban milyen kegyetlenek voltak??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
2012. aug. 6. 18:46
 15/23 anonim válasza:

Kedves kérdező

Miskolcon tanulhatsz mágiát teljesen ingyen.Van 1 társaságunk ami a Repülőtéri Tesco mögötti dombon gyülekezik minden nap.Van 1db 452 oldalas könyvünk tele varázslatokkal,bájital és gyógynövényekkel átkokkal stb.Ha érdekel bővebben írj ide és válaszolok

2012. aug. 6. 19:16
 16/23 Won ***** válasza:
Ezt én is örömmel hallom! Végre valami pozitív.
2012. aug. 6. 19:28
 17/23 A kérdező kommentje:

Egyetértek a Wonnal

A Bibliát én is utálom.

A benne levő isten elfogadhatatlan.

2012. aug. 6. 19:29
 18/23 A kérdező kommentje:
Kolozsvári vagyok.
2012. aug. 6. 19:29
 19/23 anonim ***** válasza:
A varázslatokat könyvből tanulni elég juj. Az tényleg csak varázslat lesz, anélkül hogy tudnád mit miért csinálsz. Ha megtanulod az alapelveket akkor egyértelművé válik, mit miért és hogyan kell csinálni.
2012. aug. 6. 19:32
 20/23 anonim ***** válasza:

Mondanám, hogy menj be a könyvesboltba, és vedd le a polcról amit az "ezotéria" részlegen találsz, de akkor valószínűleg te is csak azoknak a táborát gazdagítanád, aki itt szoktak kérdezősködni, hogy meggazdagszanak-e ha sárgára festik a szobájuk északi falát.

Első körben azt mondanám, hogy amiben nem találsz konkrét rituálé leírást, azzal ne is foglalkozz. Második körben végezd el a könyvben található rituálékat, és ha nem működnek, add le az első antikváriumban! (És kerüld el az adott szerző többi könyvét is!)

2012. aug. 6. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!