Vannak olyan könyvek, ahonnan szabadon lehet tanulni mágiát és okkultizmust, vagy csak titkos társaságoktól lehet megszerezni a tudást, beavatás révén?
"Komolyan, én annál különlegesebb könyvet még nem találtam, pedig gyakran olvasok ;)."
Én is sokat olvasok, de a véleményem pont a fordítottja a tiédnek. A biblia(direkt kicsivel írtam, nagybetűt nem érdemel) a leg******* könyv, amit valaha láttam. Papírpocsékolás....
Agymosás...
Na most, hogy ezeket kimondtam, lehet holnap már nem leszek itt :D
A könyvekből a lexikális tudást megtanulhatod és egyéb törvényszerűségeket, de a lényegre csak tapasztalat útján jöhetsz rá.
Won
Kedves kérdező
Miskolcon tanulhatsz mágiát teljesen ingyen.Van 1 társaságunk ami a Repülőtéri Tesco mögötti dombon gyülekezik minden nap.Van 1db 452 oldalas könyvünk tele varázslatokkal,bájital és gyógynövényekkel átkokkal stb.Ha érdekel bővebben írj ide és válaszolok
Egyetértek a Wonnal
A Bibliát én is utálom.
A benne levő isten elfogadhatatlan.
Mondanám, hogy menj be a könyvesboltba, és vedd le a polcról amit az "ezotéria" részlegen találsz, de akkor valószínűleg te is csak azoknak a táborát gazdagítanád, aki itt szoktak kérdezősködni, hogy meggazdagszanak-e ha sárgára festik a szobájuk északi falát.
Első körben azt mondanám, hogy amiben nem találsz konkrét rituálé leírást, azzal ne is foglalkozz. Második körben végezd el a könyvben található rituálékat, és ha nem működnek, add le az első antikváriumban! (És kerüld el az adott szerző többi könyvét is!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!