Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Vannak olyan könyvek, ahonnan...

Vannak olyan könyvek, ahonnan szabadon lehet tanulni mágiát és okkultizmust, vagy csak titkos társaságoktól lehet megszerezni a tudást, beavatás révén?

Figyelt kérdés

2012. aug. 4. 22:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
31%

Bármilyen okkult tanításokat keresel számolj vele, hogy (hosszútávon) semmi jó vagy ártalmatlan tapasztalatod nem lesz. Káros lehet nem csak rád, de a környezetedre is.

Ha érdekel a természetfeletti olvasd a Bibliát. Komolyan, én annál különlegesebb könyvet még nem találtam, pedig gyakran olvasok ;). De kereshetsz egy szimpi Ifjúsági Gyülekezetet is ha van vhol a közeledben, ott sok izgalmas dolgról beszélnek :).

2012. aug. 4. 22:55
 2/23 anonim ***** válasza:
Olvasgasd a Példabeszédek Könyvét. A Példabeszédek 2-ben sok érdekes választ találhatsz.
2012. aug. 4. 22:59
 3/23 anonim ***** válasza:
olvasd el a Harry Pottert
2012. aug. 4. 23:06
 4/23 A kérdező kommentje:
Bocs. A Bibliából nem tudok mágiát tanulni, és nem érdekelnek a káros hatások.
2012. aug. 4. 23:32
 5/23 anonim ***** válasza:
Most így kapásból vagy három kecskeáldozós rituálé is eszembe jutott, ami a Bibliában van kifejtve. Mózes 2. könyve tele van ilyenekkel.
2012. aug. 5. 04:13
 6/23 anonim ***** válasza:

No meg amikor lemészárolják kánaán lakosságát, vagy kirabolják egyiptomot "isten" parancsára, vagy amikor a perzsákat öldösik halomra. Az újszövetségben még van tanulság, de az evangelisták közül legalább kettő nem is volt jézus tanítványa...Jánosé talán a leghitelesebb, mert ő tényleg volt tanítvány.

A kérdésre válaszolva: olyan könyvet fölösleges is megvenned, ami mágikus praktikákat tartalmaz, mint pl a boszorkánybiblia, és társai, mert az tényleg csak ártani fog. Olvasd el a Corpus Hermeticumot kezdésként. Az az alaptörvényeket ismerteti. Persze ha érted is miről olvasol.

2012. aug. 5. 08:22
 7/23 anonim ***** válasza:
Mágiát az életben sosem fogsz tanulni, mivel nem létezik. Ha varázsolni akarsz, szedj le egy varázslós játékot, vagy ha nem szereted a játékokat törődj bele, hogy sosem fogsz varázsolni.
2012. aug. 5. 12:45
 8/23 anonim válasza:
Hát ha valóban varázslást,bájital készítés,jóslást stb.Szeretnél tanulni akkor Miskolc-Repülőtéri Tesco mögött a nagy domb.Ott az erdős részen szoktunk gyakorolni a tanítványokkal.Jah és ez nem a Ezotv féle csalás.Ez az igazi amit Mi tanítunk.És nem kerül pénzbe
2012. aug. 6. 06:40
 9/23 anonim ***** válasza:

"Bocs. A Bibliából nem tudok mágiát tanulni, és nem érdekelnek a káros hatások."

Majd fognak érdekelni a "káros hatások", ha tönkremegy az életed!

És, ha belemerülsz a mágiába, garantáltan tönkre fog menni.

Tudom, hogy mit beszélek, nem kitalálom.

Kezdjél bele a mágiába, ha akarsz, bármilyen könyv jó hozzá, utána úgyis egymást követik az események, találkozol másokkal, akik tanítanak, stb...

Így kell csinálni, így kell elkezdeni.

Én is így kezdtem, meg is bántam, de ez téged úgysem érdekel, úgyhogy HAJRÁ!

Csak aztán tudjál kijönni belőle!

Egyedül nem fog menni, az biztos, de ha nem érdekelnek a káros hatások, akkor legyél bátor és csináld!

2012. aug. 6. 12:56
 10/23 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Tudsz valami információkat adni a könyvekről?

2012. aug. 6. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!