Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi lehet ez? (barátnőm kérte...

Mi lehet ez? (barátnőm kérte járjak utána! )

Figyelt kérdés
Sötétben jön elő,nagy fekete szemei vannak,úgy mozog mint az árnyék,pengeélesek a fogai és a karmai,nézése ördögi,EMBERT eszik!(állítólag!)légyszi ha tudjátok hogy lehet megmenekülni előle írjátok le!!

2012. júl. 28. 09:44
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Ismerek jó szakembert aki ilyen betegekkel foglalkozik!
2012. júl. 30. 22:49
 22/30 Won ***** válasza:
#17! :DDD
2012. aug. 1. 11:06
 23/30 Won ***** válasza:
Legalább egy fotót küldjetek, mert addig senki se hiszi.
2012. aug. 1. 11:07
 24/30 Zeronx ***** válasza:
Hát szerintem a "barátnőd" el is árulta magát, azzal hogy azt mondta, hogy embert eszik. Szerintem a barátnődet vagy megszállta ez az árnyszerű lény, vagy ő maga az.
2012. aug. 2. 15:32
 25/30 A kérdező kommentje:
kedves "Won" nem tudok képet küldeni mivel nincsen róla kép!!És én sem hiszek az ilyen termélszetfeletti baromságokban!!!
2012. aug. 14. 14:52
 26/30 anonim válasza:

"Sötétben jön elő,nagy fekete szemei vannak,úgy mozog mint az árnyék,pengeélesek a fogai és a karmai,nézése ördögi,EMBERT eszik!(állítólag!)"

ez csak tigris lehet! vagy valami nagymacska

2012. aug. 24. 11:26
 27/30 pirospöttyöslabda1 válasza:

Barátnőd nem nézett mostanában természetfilmeket? Mert az emberevést leszámítva a leírás illik egy tazmán ördögre. :)

Amúgy ha a barátnőd tényleg ilyeneket lát, vagy egy pszichiátert keresnék fel, vagy egy ördögűzéshez értő személyt annak függvényében, hogy melyiket fogadjátok el jobban.

2012. okt. 7. 12:14
 28/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen majdnem mindegyiken nevettem kivéve a 26. annak talán igaza van ez illik egy tigrisre!Biztos az!!!
2012. okt. 8. 17:00
 29/30 anonim ***** válasza:
A fehér gyertya jó ötlet, viszont úgy tűnik nem szellem. Próbáljátok kerülni, amint lehet, a gyertya égjen el a helyiségben, hátha segít. Esetleg sót tartsatok magatoknál, tisztító hatása miatt segíthet a későbbiekben. Talán egy papot kellene hívni, aki megáldja a házat/helyiséget és ha még mindig ott lenne, esetleg testbe költözne(feltéve ha démoni) akkor ördögűzést kell végrehajtani, ami nem igazán legális, másfelől megterhelő. De ha csak így sikerül elüldözni, akkor muszáj lesz.
2012. okt. 8. 23:15
 30/30 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez csak a Figyelő lehetett!:DDD

Amúgy a barátnőd hazudik.Embereket eszik????

Látta már esetleg a barátnőd,hogy megevett már az a "szörny"

valakit?Mert nem hinném.....

De szerintem valószínűbb az,hogy te találtad ki ezt az egész baromságot,hogy csak szívasd a népet!

2014. dec. 30. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!