Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hol járjak utána a diákigazolv...

Hol járjak utána a diákigazolványomnak?

Figyelt kérdés
elvesztettem, októberben igényeltem újat, azóta se jött meg, az egyetem tanulmányi osztályán nem tudnak segíteni,h. miért, hova kellene betelefonálnom? talán az oktatási hivatalba?
2012. febr. 22. 00:07
 1/5 anonim ***** válasza:

ha ELTÉ-s vagy, akkor Questura-ban (Hallgatói Ügyfélszolgálati Iroda) érdeklődj.

nekem azt mondták, el fog ez még egy darabig tartani, mert a diákigazolvány kiállításánál próbáltak valami újat bevezetni, ami befuccsolt. ergo megnyúlt az idő, de más egyéb gond nincs.

ha nem ELTÉ-s vagy, akkor valami hasonló ügyfélszolgálati irodában kérdezősködj, TO csak meg tudja mondani, van-e ilyen, hol van + nézelődj az egyetem honlapján.

2012. febr. 22. 00:19
 2/5 A kérdező kommentje:
nem ElTÉS vagyok, de erről az új befuccsolt módszerről nem hallottam, akkor lehet ez az oka, mert rajtam kívül más is már igényelt ezer éve, és nem jött nekik. (plusz nálunk félévkor intézményváltás is történt, lehet ez is közrejátszik...)
2012. febr. 22. 00:24
 3/5 anonim ***** válasza:

mindenki vár és mindenki türelmetlen. eeez van. én november elején veszítettem el, amikor január elején bementem, hogy na, lejárt az ideiglenes, akkor mondták, hogy azokat bevonják, helyette egy nyomtatott lapot, igazolást kell kérni, az helyettesíti az ideiglenes diákot. (iskolalátogatási igazolás nem jó! ezt a vackot, sorszámozott "tanulói jogviszonyt igazoló" nyomtatványt kell kérni.)

akkor azt mondta az ügyintéző csaj, hogy aki szeptemberben igényelt, azokat hozták meg, a többi még sehol. türelem - amíg el nem fogy.(várjunk együtt, pfű.)

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__tomegkozlekedes__2..

esetleg még hívogasd őket:

[link]

2012. febr. 22. 01:33
 4/5 A kérdező kommentje:

hú akkor asszem meg van a megfelelő lap, Jogviszony igazolás, ez áll rajta, bal felső sarkában sorszám. ez az, ugye?? más nem kell mellé?

és ez szintén csak 60 napig érvényes, mint az ideiglenes diák volt? (ez viszont nincs rajta..)

2012. febr. 22. 02:10
 5/5 A kérdező kommentje:
ja már rájöttem közben, nem jó...
2012. febr. 22. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!