Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi lehet ez? (barátnőm kérte...

Mi lehet ez? (barátnőm kérte járjak utána! )

Figyelt kérdés
Sötétben jön elő,nagy fekete szemei vannak,úgy mozog mint az árnyék,pengeélesek a fogai és a karmai,nézése ördögi,EMBERT eszik!(állítólag!)légyszi ha tudjátok hogy lehet megmenekülni előle írjátok le!!

2012. júl. 28. 09:44
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Arról amit leírtál 2 dolog jut eszembe:

Sleinderman: Csak egy baj van, neki nincs szeme, de azért itt van róla pár kép: [link]

A 2. meg ez ugrott be, ennek a nevét nem tudom, a RE4-be volt, de szinte teljesen illik rá: [link]

Valamint itt van pár kép: [link]

Megölni? Gondolom szeretik az ólmot, én helyetekbe (bár kétlem hogy létezik) telepumpálnám a pejét ólommal, amennyi csak belefér, tök mind1, lehet shotgun vagy akár AK47 is. De szerintem a Rakétavetőt sem utasítaná vissza. Na jó, csak vicceltem, el ne mond a barátnődnek, még lelő valakit, akiről végig azt hitte hogy ő az.

2012. júl. 28. 15:02
 12/30 anonim ***** válasza:
Szervezzetek egy találkozót nekem azzal a lénnyel és én kinyírom :) ( Nem viccelek ... )
2012. júl. 28. 15:56
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, csak apám megint rossz házba ment be részegen.
2012. júl. 28. 18:45
 14/30 Won ***** válasza:

Hagy beszéljek már a barátnőddel! Küld el lécci privátban a címét. Vagyis az email címét!

Won

2012. júl. 28. 20:52
 15/30 FDra válasza:
92%

Na a sok kommenthuszár, így megölném úgy megölném :DDD Ha egy ilyen lénnyel találkoznátok, Planck-időnél kevesebb kellene, hogy összefossátok magatokat, és elfutni se lenne időtök mire padlóra küld :)

Nem tudom, milyen lény lehet ez a cucc, de valami nagy csúnyaság lehet Satyi bácsitól. Próbálj meg kegyelmet kérni, vagy menekülni amíg lehet.

2012. júl. 29. 12:40
 16/30 Won ***** válasza:
Ez érdekel...
2012. júl. 29. 18:59
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Én megdugnám a nőt a helyedbe. Később úgyse hinne neki senki.
2012. júl. 29. 19:09
 18/30 anonim ***** válasza:
mi az hogy nem erre vagy kíváncsi? ha ilyeneket gondol.barátnőd, vagy drogozik, vagy sulyos pszihiátriai eset nem kezdem el magyarázni, de ha komolyan ez van, ebből komoly gondok lehetnek még
2012. júl. 30. 03:16
 19/30 FDra válasza:

Egyébként gondolkodtam, és amik eszembe jutottak:

- genetikai hulladék vámpír-kísérlet

- démon, aki az általa megszállt testet némileg átalakította

- valami földönkívüli szörny (ezt tartom legkevésbé valószínűnek...)

2012. júl. 30. 09:49
 20/30 anonim válasza:
Rozsomák
2012. júl. 30. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!