Mi lehet ez? (barátnőm kérte járjak utána! )
Arról amit leírtál 2 dolog jut eszembe:
Sleinderman: Csak egy baj van, neki nincs szeme, de azért itt van róla pár kép: [link]
A 2. meg ez ugrott be, ennek a nevét nem tudom, a RE4-be volt, de szinte teljesen illik rá: [link]
Valamint itt van pár kép: [link]
Megölni? Gondolom szeretik az ólmot, én helyetekbe (bár kétlem hogy létezik) telepumpálnám a pejét ólommal, amennyi csak belefér, tök mind1, lehet shotgun vagy akár AK47 is. De szerintem a Rakétavetőt sem utasítaná vissza. Na jó, csak vicceltem, el ne mond a barátnődnek, még lelő valakit, akiről végig azt hitte hogy ő az.
Hagy beszéljek már a barátnőddel! Küld el lécci privátban a címét. Vagyis az email címét!
Won
Na a sok kommenthuszár, így megölném úgy megölném :DDD Ha egy ilyen lénnyel találkoznátok, Planck-időnél kevesebb kellene, hogy összefossátok magatokat, és elfutni se lenne időtök mire padlóra küld :)
Nem tudom, milyen lény lehet ez a cucc, de valami nagy csúnyaság lehet Satyi bácsitól. Próbálj meg kegyelmet kérni, vagy menekülni amíg lehet.
Egyébként gondolkodtam, és amik eszembe jutottak:
- genetikai hulladék vámpír-kísérlet
- démon, aki az általa megszállt testet némileg átalakította
- valami földönkívüli szörny (ezt tartom legkevésbé valószínűnek...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!