Milyen rejtályes igazság rejtőzik a Mátrixban, amit nem akar Isten hogy kitudódjon?
A mátrix című film második és harmadik része a mondanivalóban még mélyebre hatól és egészen érdekes filozófiai mélységeket léttat az emberrel, de vajon mit takarhat mindez ? Milyen mély mondanivaló rejlik a filmben melyről Isten nem akarja hogy az ember tudjon, hiszen a sors többször is közbeszólt és megpróbálta megakadályozni a film megszületését.
A Mátrix sem veszélytelen.. Olyan információkat rejtettek el benne, amik a tudatalattira hatnak. Nagyon szeretem a filmet, rengetegszer láttam, de mostanában gondolkodóba estem.
Az Olimpia logóján sem értem, hogy tehették ennyire egyértelművé Ziont.. Ámde a filmben is Zion városában (Sion földjén?) élnek..
A 9/11-es dátumot is elrejtették benne, Neo útlevelén:
Ha jól emlékszem, a filmet '99 nagypéntekén mutatták be, ami tutira nem véletlen. Nem ismerem Wachowskiékat, nem tudom, hogy foglalkoznak-e ilyen-olyan mágiával, mindenesetre a film átment Hollywood szűrőjén, ami egyetlen dolgot jelenthet: a film megfelel az aktuálisan elvárt tudatmanipulációs szabványnak. Gondolom, a sok pénz ellenében nem volt gond, ha ide-oda betoldottak ezt-azt..
Nagyon szeretem, nagyon-nagyon jó film, furcsa most más szemszögből megvizsgálni a történetet. Hihetetlen filozófiai mélységeket tár fel. A trilógián túl is érdemes lenne tovább gondolni.
-Ki van a demiurge-gal szemben?
-Satan-Lucifer és barátai, sötét istenek. <jók ők? az ember mellett vannak vagy ellene?
-a Demiurge milyen?
31/33: nagyon jó a hozzászólásod!
virtuális világot élünk? kollektíven teremtjük? vagy kollektíven teremtetik velünk?
#34 kollektíven teremtetik velünk..
Erős a gyanúm, hogy a 2012.12.21-et sem véletlenül tolják ennyire..
#31 voltam.
a saját elb@szott valóságunkat kollektíven teremtjük, kívülről (egy szűk kisebbség által) irányított birkaként
hangold a csorda gondolatait egy irányba (kollektív ékágra/egyhegyűség)
és megteremtenek neked bármilyen valóságot
(az általunk megalkotott virtuális téren belül)
mert ez a virtuális tér, ez a ksétra, ez a tudatmező így működik
apropó! Mátrix! Zionba kik jutnak? a Zionisták? Zion a zionistáké?
kik vannak ott? beavatottak? akik megértik ,hogy a mátrixot nem lehet elhagyni?
foglyulejtett lelkek vagyunk???????????
(Zionból kontrollálják a mátrixot? )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!