Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Előző életedben hogyan élted...

Előző életedben hogyan élted meg a rezgésszint váltást?

Figyelt kérdés
Nagyon sok előző élet nem ezen a bolygón volt, ez nyílvánvaló. Az Iunaki kisfiú is élt már olyan bolygón amin más testben felemelkedtek, bár azt nem értem hogy ő miért van most itt, hiszen már a lelke egy másik dimenzióban rezegne. Lényeg az hogy ha emléxel másik életedre amiben felemelkedtél te vagy ismerősöd akkor ozd meg velünk a tapasztalataidat.
2012. júl. 24. 19:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
58%
Nem tudom sajnos, de megadhatom egy jó pszichiáter számát.
2012. júl. 24. 20:27
 2/20 anonim ***** válasza:
55%

Sok olyan lélek születik le manapság aki fejlettebb, hogy segítse, tanítsa a többieket, és hogy újra átélhesse ezt a nagyszerű pillanatot.

De mivel sok ember baromságnak tartja a lélek létezését is, ezért ez ilyen zsákutca.

Az egész egy fénytest kialakításával kéne kezdődjön, ami ugye már sok embernek kérdéses munka xD.

A fénytest után, áttudatosulni, lényegülni egy magasabb rezgésbe, mivel látod a magasabban rezgő dimenziókat, és érzékeled is őket, ezért annak a rezgése kell amelyikre mennél. A materiális tested megszűnik, és a fény testeddel fogsz élni a magasabb síkon.

Van persze már lehetőség, hogy az általános tudat megemelése, a föld rezgésének az emelése, és persze egy új tudat hálóra való felcsatlakozás, felrántana a magasabb szintre, ezzel a testtel, de nem mindenki fog átkerülni oda, van ahol azt írják, valaki választ majd, magasabb lét vagy folytatja tovább az életét egy másik bolygón.

De általában mindenki másképp.

Anno a földön volt már magas tudat, mivel ez egy normális fejlődési folyamata a bolygónak. Csak történtek kisebb-nagyobb csaták amivel lesüllyedtünk a mostani szintre. Ezért segítenek más lényeg, hogy újra visszakaphassuk azt ami a méltó helyünk volt.

2012. júl. 24. 20:31
 3/20 anonim ***** válasza:
66%
Elsőnek, én viszont kioktathatlak az életről és a normális univerzumról, csak azért mert nem ismered ezt a témát, nem kéne önmagadat beégetned ....
2012. júl. 24. 20:32
 4/20 anonim ***** válasza:
Nehezen éltem meg, de hát itt vagyok és már rég elfeledtem.
2012. júl. 24. 20:38
 5/20 Won ***** válasza:
Hogy hogy éltük meg mindenkinél más, aki már megélte. Sokan nem is tudunk róla, egyesek még az aktuális szintjükkel sincsenek tisztában. Akárhogy is felemelkedtünk és ez pozitív volt.
2012. júl. 24. 20:53
 6/20 anonim ***** válasza:
52%
Én már 10es szintű vagyok. Messze még a 90.
2012. júl. 24. 20:57
 7/20 anonim ***** válasza:
itt sokan még az 1-es szintű ipari takarítórobot szintjét sem érték el :D :D
2012. júl. 24. 21:00
 8/20 anonim ***** válasza:
62%
Durva volt, elveszett az összes itemem, az admin adta őket vissza utána. Meg a konfigon is jól szétb*szta...
2012. júl. 24. 21:01
 9/20 anonim ***** válasza:
A pszichiáterek szabin vannak és tele a város őrültekkel.:O
2012. júl. 24. 21:18
 10/20 anonim ***** válasza:

Én nem emlékszem olyan életemre. Mi ez a 10-es meg 90-es szint?

Kérdező, Te mire emlékszel?

2012. júl. 24. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!