Hogyan tanulhatom meg az IGAZI mágiát?
Nem is ismertem fel sokáig, hogy ösztönösen irányítottam a körülöttem levőket, rávettem őket, hogy azt csinálják, ami nekem jó. Aztán évekbe telt, míg megtanultam, hogyan mozgathatok tárgyakat az akaraterőmmel úgy, hogy oda menjenek, ahová én akarom. Újabb hónapok kellettek, hogy át tudjak menni a falon. Ekkorra már a körülöttem levő tárgyakat is úgy tudtam rezgetni, olyan frekvencián, ahogyan én akartam. Nem mondom, hogy sikerült volna, ha nincsenek ott a szüleim, mert sokat tanítottak nekem. Képes vagyok az időutazásra is.
Mostanra már ura vagyok az elektromosságnak is. Ha kell, változtatni tudom a tárgyak hőmérsékletét, át tudom alakítani az anyagszerkezetüket, embert tudok ölni vagy épp gyógyítani.
Igen, ez az a varázslat, amire képes vagyok, a legtöbbre szüleim tanítottak meg, de volt olyan, amit magam találtam ki, vagy épp az iskolában tanultam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!