Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan tanulhatom meg az...

Dandi98 kérdése:

Hogyan tanulhatom meg az IGAZI mágiát?

Figyelt kérdés
Az igazi mágia alatt azt értem, amikor a saját erődből varázsolsz, nem idézel meg semmit, és nem kéred felsőbb hatalmak, pl szellemek segítségét, hanem csak kimondasz valamit, ami azonnal megtörténik. Ez lehetséges?
2012. júl. 20. 11:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
D&D-ben nem ajánlatos mert ott nagyon macerás varázsolni.
2012. júl. 20. 12:46
 12/25 x) ***** válasza:
Tanulni? sehogy. Ha van érzéked hozzá akkor szerencsés vagy, ha nem akkor pedig akármilyen jó helyen tanulod nem fog összejönni.
2012. júl. 20. 12:49
 13/25 A kérdező kommentje:
A normális válaszokat köszönöm. A szkeptikusok pedig ha lehet, próbáljanak meg máshol humorizálni. Minek kell ide kommentelni, ha nem hisz a dologban?
2012. júl. 20. 13:23
 14/25 anonim ***** válasza:
Kabbala, illetve mantrák és tantrák. Szavakkal nehéz, és hosszú. Jobb egyszerű gondolatokkal. Kitartás, és akarat kell hozzá.
2012. júl. 20. 16:25
 15/25 anonim ***** válasza:
64%
Nem hiszem hogy tehetség kérdése a dolog. Aki tanulékony az meg tudja tanulni, aki viszont nem nyitott, és nem tanulékony annak lehet bármekkora akaratereje, életereje, semmire sem fog menni. Ha ez utóbbi kategóriába tartozó ember esetleg valamilyen képességgel születik, ami azért ritka, de megesik, annak csak teher lesz. Egy tanulékony és befogadó embernek viszont érdekes lehetőség. Ez nem kiváltság, születési előjog kérdése.
2012. júl. 20. 16:30
 16/25 anonim ***** válasza:

Nem is ismertem fel sokáig, hogy ösztönösen irányítottam a körülöttem levőket, rávettem őket, hogy azt csinálják, ami nekem jó. Aztán évekbe telt, míg megtanultam, hogyan mozgathatok tárgyakat az akaraterőmmel úgy, hogy oda menjenek, ahová én akarom. Újabb hónapok kellettek, hogy át tudjak menni a falon. Ekkorra már a körülöttem levő tárgyakat is úgy tudtam rezgetni, olyan frekvencián, ahogyan én akartam. Nem mondom, hogy sikerült volna, ha nincsenek ott a szüleim, mert sokat tanítottak nekem. Képes vagyok az időutazásra is.

Mostanra már ura vagyok az elektromosságnak is. Ha kell, változtatni tudom a tárgyak hőmérsékletét, át tudom alakítani az anyagszerkezetüket, embert tudok ölni vagy épp gyógyítani.

Igen, ez az a varázslat, amire képes vagyok, a legtöbbre szüleim tanítottak meg, de volt olyan, amit magam találtam ki, vagy épp az iskolában tanultam meg.

2012. júl. 20. 20:42
 17/25 A kérdező kommentje:
Milyen iskolában?
2012. júl. 20. 21:12
 18/25 anonim ***** válasza:
Gimiben főként fizika és kémia órákon, de sokat tanultam egyetemen is pl. villamosságtanból.
2012. júl. 20. 21:45
 19/25 anonim ***** válasza:
észleléspróba iróniára:természetes 20
2012. júl. 20. 21:56
 20/25 anonim ***** válasza:
Manapság sajnos nem.
2012. júl. 20. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!