Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Végeztetek már fehér mágiát?

Végeztetek már fehér mágiát?

Figyelt kérdés
édesanyám kórházba került, ott összetalálkoztam valakivel, aki elmondta, hogy hogyan tudom Jézus gyógyító erejét kérni a felépüléséhez. Meg is csináltam, de azóta minden halálesetet megérzek. Mar alig merek elaludni, mert mindig kapok üzenetet, hogy ki lesz a következő. Hogy lehet ettól megszabadulni?
2012. febr. 12. 15:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Imában kéred Istent, hogy vegye el az adományát a képességet, imádkozól áhitattal és egy misét felajánlasz neki. Azaz elmész egyre.
2012. febr. 12. 16:17
 2/7 A kérdező kommentje:
hát a személyes jelenlét a templomban nem sokat segített eddig.. hidd el ezzel már próbálkoztam
2012. febr. 12. 16:23
 3/7 Evele123 ***** válasza:

Szia, van egy rossz hírem számodra:

Biztos, hogy nem a jó oldalról kapod a híreket, vagyis Isten biztos, hogy nem mondja meg senki halálát sem, szerintem elég nagy bajban vagy.

Ezt egy olyan barátom mondta, aki időnként szokott ördögöt űzni, házra tenni védelmet, szoros kapcsolatban van Istennel és szavahihető ember...

2012. febr. 13. 14:31
 4/7 anonim ***** válasza:
hát persze, Jézus meg Isten biztos segít. vegyük azt alapból, hogyha léteznek, akkor miért lenne édesanyád kórházban? miért engedte volna egyáltalán? na és itt áll meg a tudomány.
2012. febr. 13. 14:51
 5/7 A kérdező kommentje:

Kedves Aya chan,

Lehet, hogy veled semmi olyan dolog nem történt még, amit nem tudsz megmagyarázni, de ez nem azt jelenti, hogy mással sem. Sajnos én azért, hogy édesanyám meggyógyuljon, mindent megtettem volna és ma is megtenném újra, mert NEM tudtam beletörődni, hogy kórházi hanyagság végett valaki meghaljon. Nem kívánom részletezni hogyan és mi történt, de 60 napig volt gépen, mindez azért, mert képtelenek egy műtőt úgy kitakarítani,úgy hogy ne kapjon szepszist (vérmérgezést) a beteg. Az intenzíven az egyik beteg hozzátartozója mutatta meg mit hogyan csináljak és elmondhatom amíg naponta jártam édesanyámhoz, egyetlen beteg nem halt meg az intenzíven, viszont akit kitették osztályra, azzal, hogy jobban van meg is haltak. Lehet, hogy ez véletlen, de igyekeztem minden energiámmal rájuk koncentrálni, mert én nem voltam olyan állapotban, hogy akár a szomszéd ágyon szörcsögő beteg halálát elviseltem volna. Sajnos azóta is kapok jeleket és már nagyon szeretnék megszabadulni tőle, mivel mindig a rosszra készítenek fel.

2012. febr. 13. 19:20
 6/7 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Nagyon örülök, hogy Jézusra teszed a hangsúlyt.A fehér és fekete mágiáról annyit, hogy a fehér Istennel foglalkozik, a fekete az ördöggel.Valójában a mise is fehér mágia és minden ami közelebb visz Jézushoz.Csak ezzel szabad foglalkozni, de ezzel kell is!

Nem tudom, hogy ki mit mondott neked a kórházban, de csináld azt, hogy azért imádkozol Jézushoz, hogy űzze el mellőled a gonoszt és kérd őrangyalod segítségét is ehhez.

Ha ezt tiszta szívvel és hittel kéred, nem fog tovább gyötörni.Jézus az ilyen képességet nyilvánvalóvá teszi előtted, hogy Tőle van.

Édesanyádról pedig annyit, hogy imádkozz érte sokat, de úgy, hogy "Kérlek Jézus gyógyítsd meg őt a Te akaratod szerint!"

Az egyik válaszadónak üzenem, hogy ha mindenki makkegészséges lenne, nem lenne értelme a földi életnek.

Ittlétünk oka, hogy egyszer elutasítottuk a Szeretetet, ezért kegyelméből és irgalmából lehetőséget ad ezek begyógyulására.Velünk és értünk mindent, de helyettünk semmit nem tesz meg.Csak rajtunk múlik.Ha te nem akarod Ő nem fogja erőltetni.

Minden betegség lelki eredetű, amit nem felületes kezelésekkel kell orvosolnunk, hanem rálátni annak lelki gubancára.Gyökerén megoldva a problémát leszel csak egészséges.Másrészt itt a földön a szenvedés nem ellentéte a boldogságnak.Sokkal kevesebb az olyan ember, aki egészségesen került közelebb Istenhez, mint betegen.

Én kimondhatom, hogy egy boldog ember vagyok, pedig súlyos betegségem van.Ki tudja mennyi időm van hátra.

Ezen szenvedések után mondhatom ki azt, hogy megérte.Egyszer majd mindenki rálát arra, hogy betegségeink hihetetlen jó eszközök arra, hogy elmélyítsük kapcsolatunkat Jézussal.A test annyira eszköz jellegű, hogy épp azáltal válik jó eszközzé, hogy beteg.

2012. febr. 20. 15:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Fehér mágiát minden imakönyvben található.

Istenhez való fohászkodás.

Lelkiismeret vizsgálat.

Stb.

De a legfontosabb az igaz hitt!, mert anélkül nem megy.

2012. febr. 22. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!