Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Tudtok "varázs igéket? "...

Tudtok "varázs igéket? " Írjatok ide létszi Fekete és Fehér mágiát. Aki hülyeségeket írna és nem is hisz benne az ne írjon.

Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 16:22
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
47%
Tudok, de a varázslatokat csak akkor tudod használni ha meg tanulsz írni, tudom, neked ez eléggé nehéz feladat, de azért próbáld meg, hátha sikerül!
2012. jan. 6. 16:26
 2/27 A kérdező kommentje:
Te nem érted hogy aki nem hisz benne az ne írjon, és ne mond azt hogy hiszel benne mert mindenhol látom hogy TE hülyeségeket írsz és arra nem vagyok kíváncsi!!!!
2012. jan. 6. 16:29
 3/27 anonim ***** válasza:
38%
Fekete-fehér, igen-nem, mit vettél a pénzeden? Pricc, pracc, prucc! Remélem, segítettem!
2012. jan. 6. 16:36
 4/27 anonim ***** válasza:
33%
Kite kite csuri-bu! Rézé sukár! Kul-á kul-á szuki! Nézzél több South Parkot!
2012. jan. 6. 16:39
 5/27 anonim ***** válasza:
92%

Szerinted mindegy egy varázsigében, hogy létszi vagy légyszi?

Vagy neked mindegy, hogy idd ki a bilit vagy vidd ki a bilit?

Addig, amíg nem tanulsz meg helyesen írni és beszélni, nem kaphatsz darázsigét, mert csak rosszra használnád!

2012. jan. 6. 16:41
 6/27 anonim ***** válasza:
48%
Alohomora, avada kedavra.... stb
2012. jan. 6. 17:00
 7/27 anonim ***** válasza:
55%
silenium nivum(ha esik az eső és ha nem akarod kimondod 10x hangosan az égbe és 5percen belül eláll de nem mindenkinél sikerül)
2012. jan. 6. 17:10
 8/27 anonim ***** válasza:
71%

Minden olyan estén amikor telihold van, pontban 22:00kor kell elkezdeni végrehajtani a varázslatot.

rajzolj egy kört a földre (célszerű nyáron mondjuk a betonra egy krétával)

a körbe tegyél 1 zöld színű gyertyát és egy piros színűt is

te állj a körön kívül egy magad köré rajzolt másik körben,mezitláb

a varázsigét ismételgesd magadban folyamatosan ,miközben a piros gyertya viaszát ráöntöd a térdedre, így végigcsorog az egész lábadon

ha ezzel végeztél akkor a zöld gyertya viaszát pedig a felsőtesteden folyasd le.

A varázsige a következő:

Ó természet nagy erei adjatok nekem egészséget, tisztítsátok meg a testem

Nekem bevált minden nyáron megcsinálom,mikor jobb idő van, és azóta nem voltam beteg!!

2012. jan. 6. 17:14
 9/27 anonim ***** válasza:
13%
Ungala-bunga
2012. jan. 6. 17:35
 10/27 A kérdező kommentje:
aki a 2,3,4,5,6-os kommentet küldte az őrült és nem a helyesírásról van szó ha nem hisztek benne akkor ne írjatok ide.....
2012. jan. 7. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!