Tudtok "varázs igéket? " Írjatok ide létszi Fekete és Fehér mágiát. Aki hülyeségeket írna és nem is hisz benne az ne írjon.
"aki a 2,3,4,5,6-os kommentet küldte az őrült"
Már bocsánat, de miért lenne valaki őrült, csak azért mert más véleményen van, mint te? Ha mi neveztünk volna őrültnek, most rohadtul meg lennél sértődve. Egyébként csak úgy zárójelben jegyzem meg, hogy az első oldalon a második helyen ha jól látom a "Kérdező kommmentje" áll, vagyis a fentebb idézet kijelentéseddel önmagadat is őrültnek tituláltad.
Azért varázsigét is tudok írni: "Hipp-hopp legyek ott ahol vagyok!" Tuti siker.
De hadd kérdezzek és javasoljak valamit: először is hány éves vagy? Miért hiszel a mágiában? Ha ehelyett inkább racionálisan elgondolkodnál az életeden, és megpróbálnád megoldani a problémáidat, ahelyett, hogy varázslattal akarnál segíteni magadon, és csodákra várnál, előrébb lennél. A tudomány épp azért van, hogy ne legyen szükségünk természetfelettire, ha meg akarunk magyarázni vagy el akarunk érni valamit. 2012-ben, és nem 1220-ban vagyunk. (Bár néha úgy érzem magam, mintha az emberek egy része még mindig a sötét középkorban élne. Ezt nem sértésnek szánom, csak ez a véleményem.)
Ezzel nem megsérteni vagy fikázni akarlak, csak arra kérlek, gondolkodj, és ne higgy el akármit. A helyesírásoddal kapcsolatban pedig igaza van a többieknek. Egy kis odafigyeléssel sok mindenen változtatni lehet. Csak akarni kell.
1: ha lenne is működő mágia nem gondolod hogy a jelenlegi NULLÁNÁL kicsit elterjedtebb lenne?
2: ha teszem fel én használnék mágiát, szerinted leírnám neked ide???:D
komolyan ha rossz kedvem van elolvasok pár kérdést ezen az oldalon, mert akkora baromságokat lehet találni hogy garantáltan 2-3percen belül hangos röhögésben török ki
1 oda írtam hogy ne írjon akit nem érdekel és már ezerszer elmondtam
2 épp ez a lényege hogy sokan nem hisznek benne és nem próbálják ki nekem már sikerült az egyik....ennyit erről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!