Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Tudtok "varázs igéket? "...

Tudtok "varázs igéket? " Írjatok ide létszi Fekete és Fehér mágiát. Aki hülyeségeket írna és nem is hisz benne az ne írjon.

Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 16:22
1 2 3
 11/27 mustafa33 ***** válasza:
16%
Az Akafuka fundaluka.... eredetileg nem gyerek kiszámoló volt.
2012. jan. 7. 23:55
 12/27 A kérdező kommentje:
mivan??
2012. jan. 8. 19:04
 13/27 anonim ***** válasza:
Na ide figyelj! Attól még hogy adnak neked tanácsot, attól még hihetnek a mágiában. Én írnák neked bőven, de mivel még azt sem tudod hogy a varázsigét egybe írjuk, ezért inkább mellőzlek ha nem baj. ;) A témára visszatérhetünk ha kijártad az általánost. -_-"
2012. jan. 9. 22:17
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

"aki a 2,3,4,5,6-os kommentet küldte az őrült"

Már bocsánat, de miért lenne valaki őrült, csak azért mert más véleményen van, mint te? Ha mi neveztünk volna őrültnek, most rohadtul meg lennél sértődve. Egyébként csak úgy zárójelben jegyzem meg, hogy az első oldalon a második helyen ha jól látom a "Kérdező kommmentje" áll, vagyis a fentebb idézet kijelentéseddel önmagadat is őrültnek tituláltad.

Azért varázsigét is tudok írni: "Hipp-hopp legyek ott ahol vagyok!" Tuti siker.

De hadd kérdezzek és javasoljak valamit: először is hány éves vagy? Miért hiszel a mágiában? Ha ehelyett inkább racionálisan elgondolkodnál az életeden, és megpróbálnád megoldani a problémáidat, ahelyett, hogy varázslattal akarnál segíteni magadon, és csodákra várnál, előrébb lennél. A tudomány épp azért van, hogy ne legyen szükségünk természetfelettire, ha meg akarunk magyarázni vagy el akarunk érni valamit. 2012-ben, és nem 1220-ban vagyunk. (Bár néha úgy érzem magam, mintha az emberek egy része még mindig a sötét középkorban élne. Ezt nem sértésnek szánom, csak ez a véleményem.)

Ezzel nem megsérteni vagy fikázni akarlak, csak arra kérlek, gondolkodj, és ne higgy el akármit. A helyesírásoddal kapcsolatban pedig igaza van a többieknek. Egy kis odafigyeléssel sok mindenen változtatni lehet. Csak akarni kell.

2012. jan. 10. 22:34
 15/27 A kérdező kommentje:
azért mert oda írtam hogy ne írjon az aki hülyeséget írna ill. nem hisz benne, és aki előtted írt annak ÚJRA elmagyarázom hogy nem a helyesírás a lényeg egyébként nem tudd semmit csak hülyít mindenkit.
2012. jan. 12. 12:45
 16/27 A kérdező kommentje:
amúgy meg mi közöd ahhoz hogy mért hiszek benne?? (már bocsi) másodszor ahhoz sincs közöd hány éves vagyok és nem akarom megoldani vele a pénzügyeket stb de tudod van benne olyan hogy gyógyítás. és ha hülye is leszek tőle az nem a te gondod és ötleteket kértem nem pedig hülyeségeket pl.: helyesírás, hány éves vagy...
2012. jan. 12. 12:51
 17/27 anonim ***** válasza:

1: ha lenne is működő mágia nem gondolod hogy a jelenlegi NULLÁNÁL kicsit elterjedtebb lenne?

2: ha teszem fel én használnék mágiát, szerinted leírnám neked ide???:D

komolyan ha rossz kedvem van elolvasok pár kérdést ezen az oldalon, mert akkora baromságokat lehet találni hogy garantáltan 2-3percen belül hangos röhögésben török ki

2012. jan. 19. 09:22
 18/27 A kérdező kommentje:

1 oda írtam hogy ne írjon akit nem érdekel és már ezerszer elmondtam

2 épp ez a lényege hogy sokan nem hisznek benne és nem próbálják ki nekem már sikerült az egyik....ennyit erről

2012. jan. 19. 14:06
 19/27 anonim válasza:
na akkor....amennyire én ismerem a mágiát nincsenek olyan egységes igék mint pl hp-ban.minden varázslónak/boszorkánynak egyéni stílusa van.tehát a maradandó dolgokról gyakorlott varázsló felismeri azt aki csinálta(ha ismeri a stílusát).azt is leszögezném neked hogy nincs fekete vagy fehér mágia,az különbözteti meg csupán hogy milyen célra használod.de azt elárulom hogy ez nem mindenkinek sikerül,tehát nem minden ember képes elsajátítani ezt a tudást,én szerencsésnek tartom magam hogy magától jelentkeztek a furcsábbnál furcsább dolgok.
2012. jan. 29. 21:11
 20/27 anonim válasza:
64%
A google a barátod. Pötyögd be szépen, hogy "varázsigék" (egybe írva).
2012. febr. 26. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!