Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Tudtok "varázs igéket? "...

Tudtok "varázs igéket? " Írjatok ide létszi Fekete és Fehér mágiát. Aki hülyeségeket írna és nem is hisz benne az ne írjon.

Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 16:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

egy esős napon kell ezt mindenképpen elmondani! rajzolsz egy A! fess lapra egy piros kört, abba raksz egy fehér gyertyát a közepébe. a gyertyát az aljánál-ahol a papírlapra teszed- körbetekered olyan 1-2 ct széles papírcsíkkal amire felrajzoltál 3 különböző szimbólumot attól függően hogy mit akarsz elérni. (ez lehet pl. dollárjel ha pénzt szeretnél hasonlók) meggyújtod a gyertyát és egy tincs hajadat (amit előre levágtál) elégeted benne. ameddig ég a hajad ezt kántáld:

Shevdulu-un kho'bat!

ez azt jelenti sumérul:

Ősi istenek segítsetek!

2012. márc. 17. 22:26
 22/27 anonim válasza:
#19-es válaszoló vagyok ez érdekes hasonlóan hangzik mint amit szoktam használni a kiválasztott cél eléréséhez.Lehet hogy a sumér a varázslat nyelve?te tudsz erről még valamit?
2012. márc. 18. 19:43
 23/27 A kérdező kommentje:
Na jól van elegem van azokból akik leszarják ezt!!! Mi a .....-ért írtok ide?! Ha szerintetek ez baromság akkor foglalkozzatok a saját dolgotokkal nem olyannal amire más kíváncsi és elmondom újra, hogy nem a helyesírás a lényeg kedves 20-dik hozzászóló
2012. márc. 31. 16:57
 24/27 A kérdező kommentje:
És most nem az utolsó 2-nek mondom hanem az előtte lévőknek
2012. márc. 31. 17:03
 25/27 mustafa33 ***** válasza:
Ataicslam sonivob satse im.
2012. ápr. 1. 00:21
 26/27 anonim ***** válasza:
Mind1 nembánom ha lepontoztok..de én NEM hiszek a varázslatban.Ne értsetek félre hiszek a természetfeletti dolgokban.Hiszek Istenben de az ilyesmiben nem!
2012. ápr. 19. 14:49
 27/27 mercuryio válasza:

Mágia igen is létezik! Az egyik hozzászóló írta hogy hisz Istenben! Menjen be egy szent misének nevezett valamire... Az oltár elrendezése wicca boszorkánysággal megegyezik! Ismerek papokat akik ki léptek az egyházkötelékeiből! Elmondásuk szerint sok elhallgatott dolog van amit nem mernek a hívők szemébe mondani! PL.: reinkarnáció stb!!!!

Itt most közöttetek az a probléma, hogy aki nem hisz benne az legyen szíves ne írjon ide.... Jó elírt valamit nagy dolog..... Az vesse rá az első követ aki még nem hibázott.... Sok kérdést láttam és sok hülye választ is a

gyakorikerdesek.hu. Valaki írta h hisz a természetfeletti dolgokban. A mágia is ezeken alapul!

2012. jún. 24. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!