Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Nyugtalan vagyok a felemelkedé...

Nyugtalan vagyok a felemelkedés miatt, ugye nem fog meghiúsúlni?

Figyelt kérdés

Régóta várom, hogy felemelkedjek ! Már nagyon várom azt az időt amikor magasabb rezgésben fogok létezni. Ez a világ nagyon kicsi számomra.

A gond az, hogy semmit nem érzek belőle egyelőre. Felesleges aggódnom ? Túldramatizálom magamat ? Nem érzek semmilyen spirituális felemelkedésre utaljó fizikális jelet sem, miért van ez?

2012. júl. 3. 12:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%
Magasabb rezgésben.... nézz utána először, mit jelent a rezgés.
2012. júl. 3. 13:35
 12/17 anonim ***** válasza:
11: Bár nem akarom a hülyék alá adni a lovat, de (nem rád, hanem a kérdezőfélékre gondolok): Sokáig találgatták, hogy mi lehet a fény, majd eljutottak odáig, hogy hullám- és anyagi tulajdonságokat is mutat. Ezt a paradoxont úgy oldották meg, hogy rájöttek: a foton egyszerre anyag, és hullám (azaz rezgés). Ezt később bebizonyították a többi részecskéről is, és van olyan FIZIKAI elmélet, miszerint minden anyag bír hullámtulajdonságokkal is. Ezzel csak az a gond, hogy minél nagyobb valaminek a tömege, ezt annál nehezebb kimutatni, így ezt pl. egy ember esetében gyakorlatilag lehetetlen megmérni. Persze ez is csak egy elmélet, viszont, ha igaz is, akkor se lesz a magasabb frekvencia hatására "felemelkedés", mint ahogy az infravörös és az ultraibolya hullám is a evilági.
2012. júl. 3. 14:37
 13/17 anonim ***** válasza:
Na, ez például egy jó levezetés :)
2012. júl. 3. 14:45
 14/17 anonim ***** válasza:

Jaj ez a 2012... Nem fog semmi látványos történni, felkelünk és élünk tovább. Csak az tud felemelkedni, aki TÉNYLEGESEN ismeri önmagát. A gyerekkorát, a hülyeségeit, a programjait, a tévhiteit, elrendezte a szüleivel a kapcsolatot, feldolgozta félelmeit, stb. A felemelkedés = komoly belső munka! Nem pedig egy külső láthatatlan erő által elért valami. Önmagunkat kell hogy felemeljük, nem pedig az angyalkák fognak itt hintőporozni minket, és csettintésre minden bajunk megszűnik. Nem a felemelkedés ellen vagyok, mert lesz, csak nem valami látványos CGI filmként kell ezt elképzelni, meg ülni és ölbe tett kézzel várni.

Az ember ilyen. Nem akar semmit sem tenni önmagáért, de történjen már valami csoda! Hát sajnos nem, ez nem így működik. A csodák akkor következnek, ha elkezdünk dolgozni önmagunkon. Paulo Coelho könyvek, Müller Péter idézetek olvasgatásával, csili vili meditációkkal még nem lesz dimenzióváltás.

Sajnálom ha valakinek belegázoltam a lelki világába, meg a kedves kérdezőt sem szerettem volna megbántani, de ami ma megy a világban spiritualitás címen az már kész kabaré. Nálam a spiritualitás a mindennapokban rejlik, nem pedig a csodálatos, rózsaszínködös szertartásokban, tanfolyamokban!

2012. júl. 3. 16:31
 15/17 anonim ***** válasza:
12! tök jó amit írtál! nem is reméltem volna hogy ITT találok ilyet is. tudnál még erről az elméletről mesélni az érdeklődőknek? kiírnék kérdést, ha odatalálnál... :)
2012. júl. 4. 00:13
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha tudok, válaszolok. :)
2012. júl. 4. 07:59
 17/17 anonim ***** válasza:
A 3. és 14. válaszolónak igaza van. Ezt a felemelkedés dolgot egy célból terjesztik: hogy VÁRJ, VÁRJ, VÁRJ, ülj a seggeden, és ne csinálj semmit a felemelkedésed érdekében. Ha tenni akarsz valamit a felemelkedésért, meditálnod kell (lásd spiritsoferidu).
2012. júl. 5. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!