Felemelkedés tünetek, észlelt valai ilyet?
Figyelt kérdés
Mostanában sokat lehet hallani a felemelkedés tünetekröl,változásokról a Födön,betegségekröl,fájdalmakról,és az orvosok nem találnak semmit,van itt olyan valaki ,aki szintén észlelt valamit,állitolag a sok pánik betegség is ezért van,hogy minden feloldódjon,ti észleltetek valamit?Csak komolyak irjanak.2012. jan. 21. 14:25
1/11 A kérdező kommentje:
*valai=valaki
2012. jan. 21. 14:26
2/11 anonim válasza:
Nem. Hallottam a kundalini szindrómáról de nem vagyok róla szentül meggyőződve, hogy az egyetlen pszcihológiai jelenséget jelölne, valamint annak a felbukkanása nem időponthoz kötött, mivel egy lélektani válság. Már ha minden igaz.
3/11 anonim válasza:
Olvastam ezekről a tünetekről már több oldalon is, de ezek olyanok, amik mindenkinél előfordulnak és régebben is voltak, mindenki talál közötte olyat, ami ráillik, egy nagy humbuk az egész. Szerintem ez csak egy üzlet, a munkanélküliség miatt ki kell néha találni új dolgokat, ezért jó sok ember most ebből él, tanfolyamokat tartanak, könyveket adnak ki, mi meg vevők vagyunk rá. :-) Engem is érdekelt és érdekel még most is ez a téma, sokat olvastam róla, de egyre inkább erősödik bennem az érzés, hogy nem lesz itt semmiféle felemelkedés.
4/11 anonim válasza:
"Csak komolyak írjanak." :DDDDDDD
"A komolyság a halottak jellemzője: láttál már valaha nevetni vagy mosolyogni egyetlen halottat is?" OSHO
5/11 anonim válasza:
12 éves vagyok és fáj a hasam szilveszter óta
és nem tudják mitől :(
6/11 anonim válasza:
az ilyen felemelkedés dolognak ezek nem a tünetei kellenek hogy legyenek, hanem azokat kellene érinteniük, akik nem képesek a tovább lépni.
7/11 anonim válasza:
január 1. óta nagyon komoly szélgörcseim vannak. szerintem tele vagyok szentlélekkel, de még nem jött el a felemelkedés ideje. szerintetek?
9/11 anonim válasza:
Én azt veszem észre, hogy nagyon sok mindenki a környezetembe kezd egyre inkább megőrülni. De már tavaly óta, nem most kezdődött.
10/11 anonim válasza:
Nem gondoljátok hogy inkább a rossz életszínvonal készíti ki az embereket, egyeseknél pedig ez már testi tüneteket produkál?!
Persze hogy beleőrülnek hogy reggeltől estig melóznak, aztán mégsem jutnak semmire. Először állandó levertség, érdektelenség, rosszkedv -> Depresszió -> Testi tünetek
Nem kell bedőlni mindenféle marhaságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!