Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Légyszives valaki jòszívű...

Légyszives valaki jòszívű mágus könyörüljön rajtam; varázsolna egy olyat hogy sikerül a nyelvvizsgám?

Figyelt kérdés
Kérlek ez nekem nagyon fontos kérlek könyörögve kérlek segítsen valaki
2012. máj. 31. 19:14
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
Okéoké de most még keményebb célok vannak előttem.
2012. jún. 2. 18:14
 42/46 anonim ***** válasza:

Reggel 7,28 óta várok arra, merre tovább?

Elárulod?

2012. jún. 2. 19:37
 43/46 A kérdező kommentje:

Jujj ne haragudj

Bocsánat!

Egyetemre akarok bekerülni. Az már csak rajtam múlik hogy hova. Azt is el kell áruljam hogy melyik az álmom? :) a felvi.hu-n megtaláljátok mint 10 legnépszerübb kar az idei jelentkezők közül....az első lesz az. ;) <<szigorúan bizalmas>> :-)

2012. jún. 2. 22:46
 44/46 A kérdező kommentje:
Ugye megtaláltad ?! :) ha nem akkor elmondom hogy azt az egyetemet hauszmann alajos báró tervezte. Egyébként olyan történetek keringenek hogy hauszmann báró olyannyira szenvedélyes vadász volt hogy az egyetemi előadások előtt a közeli erdőkben vadászott és az előadásokra hajóval ment a dunán és az iskola előtt körltött ki. :) ebből ki lehet találni ;)
2012. jún. 3. 18:11
 45/46 A kérdező kommentje:
Többször is lehet segìtsèget kèrni ? :) nagyon köszönöm az elöbbit is ;) de most olyan a helyzet hogy a következö 3 hèt minden napjàn kell a segìtség. :)
2012. jún. 7. 12:05
 46/46 A kérdező kommentje:
Könyörgöm kérlek az első 10 tételből húzzak valamit kérlek..... :O
2012. jún. 8. 21:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!