Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Légyszives valaki jòszívű...

Légyszives valaki jòszívű mágus könyörüljön rajtam; varázsolna egy olyat hogy sikerül a nyelvvizsgám?

Figyelt kérdés
Kérlek ez nekem nagyon fontos kérlek könyörögve kérlek segítsen valaki
2012. máj. 31. 19:14
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Na sikerült? :)
2012. jún. 1. 17:34
 32/46 anonim ***** válasza:
54%

Ez vissza visz az időbe ha el rontottad ( ez csak neked fog működni a nagy Homerkum Ábrahám (kr.e 1000 körül élt ) Varázskönyvéből van ez , ez egy olyan varázsige hogy mindenkinek más szöveget képez a könyv biznyos betűket össze kell rakni , én a te személyiségedet így olvastam le és a megkapott "varázsigre" ez lett ( ez csak a nyelvizsgád időpontjára visz vissza és csak addig tart amíg a nyelvizsga azután röktön vissza kerülsz a jelenbe ) : Fogj egy gyertyát rakd le az asztalra térdelj le elötte majd mondd ezt : Lompasz Ferx Tomap Ludifo Makrabuk Ügyelj a helyes ki elytésre és csak arra gondolj majd hogy vissza kerülj oda és skierülni fog , DE az asztalra le írom még mit kell tenni : Egy hajtincset a hajadból egy kis körmöt és egy sült oldalast , ez nagyon fontos és nem viccből írom a sült oldalast , mint sokaan tudjátok a sült húsok (főleg az oldalas ) fel erősíti a mágia hatását , és mivel te kezdő vagy még ezekbe neked ez nagyon fontos lessz .

Reméle msegítettem

2012. jún. 1. 19:55
 33/46 anonim ***** válasza:

Ugyan már.

Senki se menjen ilyen rituálékba bele!

Ha valaki ezt meg is teszi,azzal nem fog számolni,hogy ára lesz!!

Hogy mi lesz ez az ár,nem tudjuk,de valami irreális kellemetlenség az tuti!

2012-t írunk,az angyalok a segítségünkre sietnek,jobban mint valaha,és ők semmilyen árat nem kérnek ezért,ők maguk a szeretetért segítenek!

2012. jún. 1. 20:05
 34/46 A kérdező kommentje:

MEGVAN ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡!!!!!!!!!!!!!

ezért mindenkinek fizetek egy sült oldalast :) ès küldöm mindenkinek sok szeretettel DJ ANTOINE: MA CHÉRIE muzsikáját. :)) hallgassátok :)

Köszönettel tartozom nektek gyk-s kommentelők amiért tartottátok bennem a lelket. :)

2012. jún. 1. 21:01
 35/46 A kérdező kommentje:
We are gonna dancing on the sea..... Tűtütü :)) annyira jó köszönöm a segítségeteket :)
2012. jún. 1. 21:08
 36/46 A kérdező kommentje:
Kinek kell megköszönjem ? :)
2012. jún. 1. 21:14
 37/46 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :)
2012. jún. 1. 21:16
 38/46 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a segitsegeteket
2012. jún. 1. 21:19
 39/46 anonim ***** válasza:

Gratulálok Kedves Kérdező!

Kinek köszönd? Saját magadnak! Te tanultál, te dolgoztál, a te sikered! Örülönk, hogy sikerült, örülünk, hogy boldog vagy!

Hidd el nem rajtunk múlott!

Ha még az angyalok segítettek is a vizsgádon, annak, aki esetleg semmit sem tanult volna, ők sem tudnának segíteni.

Légy boldog, és mostmár pihend ki magad szellemileg és idegileg is. Még annyit írj meg, hogy ezek után merre, hova mégy tovább tanulni, dolgozni, merre veszed az "irányt".

2012. jún. 2. 07:23
 40/46 anonim ***** válasza:

2-es és 33-as vagyok.

Gratulálok!

Én mondtam,hogy segítenek,köszönd meg nekik,és magadnak is!

Sosem hagynak cserben senkit,akik hozzájuk folyamodnak.

Nekem ugyanígy segítettek!

2012. jún. 2. 10:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!