Légyszives valaki jòszívű mágus könyörüljön rajtam; varázsolna egy olyat hogy sikerül a nyelvvizsgám?
Je ne parle pas le japon..mais ca me plait beaucoup :-) alors qu'est-ce que les signifient ?
Najo en megorultem
Kedves kérdésfeltevő idegen!
Tudok egy fantasztikus varázsigét ami rajtad segítene. Ezt a varázsigét már nagyon sokan kipróbálták, fogadok nekem is menni fog! Csináld a következőt: Tanulj!
Sok sikert!
Nos ha még mindig nem elèg világos.. Már csak az eredményekre várok.. Az kéne hogy megfeleljen ..
Ez a kérdés pár óra múlva nem lesz meg mert ha sikerül a nyelvvizsgám..levetetem mindenki nagy bánatára. :O
szorítsatok!!!
Nem úgy van ám az, Kedves Kérdező!
Mi itt törjük magunkat, mágusozunk neked agyba-főbe. Tessék csak szépen ideírni az eredményt, és attól számítva minimum 24 óráig fent hagyni. Hogy mindenki, aki itt dolgozott neked, legyen ideje megnézni, mit is sikerült összehozni.
Èn is így gondoltam ! :))
Már lekarmol az ideg a seggemig.. MEGBOLONDULOK
Nyugalom a hosszú élet titka!
No meg az, hogy ne felejtsünk el levegőt venni!
Lélegezz mélyen egyenletesen: belégzés lassú, közben 3-ig számolsz, bent tartod a levegőt, ha tudod annyi ideig, míg magadban szintén 3-ig számolsz, majd kiengeded olyan ütemben, hogy közben szintén el tudj számolni 3-ig.
Ezt csináld meg jónéhányszor, jól nyugtatja az idegeket, helyreáll a szívverésed is.
Amikor valami miatt "kész dili vagyok", én is ezt szoktam csinálni. Hidd el ez is segít, nem csak az atlantiszi angyalok.
Szia
Szorítok neked:-))
Testvéreim Telcesek voltak,az egyiknek 4-dikre sikerült a másiknak 5-dikre sikerült letenni;)
Na ne. o_O
én nagyon akarom ezt a nyelvvizsgát!!!!!!
Szia,előző vagyo
Figyelj már;) Ha nem Telces voltál és így izgulsz akkor valószínűleg sikerült;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!