Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan tudom a meditációban...

Hogyan tudom a meditációban elérni a transz állapotot? És mik a jelei?

Figyelt kérdés
Sehogy sem megy,pedig fontos lenne nekem,ha valaki tud technikákat akkor irjon.
2012. máj. 28. 17:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

-Természetesen lényegtelen, hogy 3, vagy 6 másodperc, csak az a fontos, hogy kényelmes legyen, ha túlerőlteted, az súlyos károkat okozhat az agyadban!

-Sajnos a több évszázados keresztény elnyomás miatt egy súlyos spirituális degenerációt szenvedett az emberiség, teljesen felborult az egyensúly az e elmében a női/ tudatalatti rész gyenge a legtöbb embernek, (ezért is mutatnak egy alacsonyabb képet a nőkről mellékesen az ábrahámi vallások, tudat alatt hatással van ez az elmén belüli egyensúlyra)

ezért egyeseknek nehezebben megy, de a 3. szemnél nyomás az jó jel, mivel nem volt hatástalan a próbálkozás, valamilyen energia áramlás megindult. Semmiképp se add fel, próbáld meg gyertya társaságában, sikerülni fog. ;)

2012. jún. 10. 14:01
 12/14 anonim ***** válasza:

a transzállapotot általában különböző szerek segítségével érték el (érik el),

a meditáció inkább csak egy kirakati kamutevékenység (békés, legális stb.)

2012. jún. 14. 01:39
 13/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat :)
2012. jún. 14. 09:30
 14/14 Ulster válasza:

A transz elérése...elsősorban egyénfüggő. És ahogyan már előttem is írták, egyáltalán nem könnyű, illetve nem veszélytelen.

Szerény véleményem szerint csak úgy érhetsz el az igazi transz állapotig, ha nem azt csinálod betűről betűre, amit mások mondanak, vagy amire mások utasítanak.

Úgy gondolom, téged azzal tudlak legjobban segíteni, ha leírok két kulcsszót:

Minden és mégis semmi, ez az, amiről az általad elérni kívánt állapot szól.

2012. jún. 17. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!