Júlia69 kérdése:
Mitől vannak megérzéseim? Tudnám-e irányítani? Összeköthető talán a boszorkánysággal?
Figyelt kérdés
Először is senki ne nézzen le, azért amit írni fogok.. Megértéseket előre is köszönöm. Sokszor volt olyan, hogy kisebb dolgokat megéreztem.. Pl.: Suliban óra elején belém hasított egy érzés, hogy én fogok felelni, és rá 5 perccel később a Tanárnő a felszólított felelésre. Vagy megéreztem, hogy ki fog bejönni az ajtón. De olyan is előfordult, hogy mások gondolatait mondtam ki, vagy rákoncentráltam egy dologra, és azt mondta ki a mellettem ülő... Nevelő apám halálát is megéreztem. Volt egy olyan eset, amikor nagyon nem akartam anyámmal együtt lenni, és elképzeltem, h kórházban lesz.. Pár óra múlva jött a telefon, h anyumat viszik a kórházba, mert baleset érte a munkahelyén..2012. máj. 25. 19:44
11/13 A kérdező kommentje:
A Sövény Társasága: szívesen benézek :)
2012. máj. 26. 10:47
12/13 anonim válasza:
Az intuiciókat valóban csak meditáció segítségével lehet tudatos szinten művelni, mert azok a Felettes Éntől érkező információk, amivel a Tudatos Én ritkán, van tudatos kapcsolatban. Javarészt egyáltalán nincs. A megérzés ezért érkezik általában érzelmek formájában, kiküszöbölve a gondolkodást, a tudattalanon keresztül. Furcsa, hogy az ember legtudatosabb része, a legtudattalanabb részen keresztül közelíti meg az éber tudatot...Agykontrollal is lehet próbálkozni, tudatos szintre emelni a tudattalannak azt a részét ami a sugallatokért felelős. Bár ez nem feltétlen lesz olyan hatékony, mintha meditáció útján érnéd el az eredményt.
13/13 anonim válasza:
Szia! Figyelmedbe tudom ajánlani a Titok c. filmet... Ilyen bevonzós cucc vagy mi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!