Varázsige kellene, SOS (? )
Kár, hogy a kérdéseket nem lehet pontozni.
Humor kategóriában ez egy 10 pontos lenne.:)
Nem kell venni. Én kb. 10 éve járok Pestre, de még életemben nem lyukasztottam vonaljegyet és még sohasem büntettek meg. Annyi, hogy metróval nem utazom, helyette busszal meg villamossal jutok el oda, ahova szeretnék. Lehet kicsit több idő néha de ennyit megér, időben kell elindulni.
De hogy a kérdésre is feleljek: Ha meglátod az ellenőröket és közelednek eme varázsigét alkalmazd hangosan: KURV@ ANYÁTOKAT!
Azért az nem igaz,hogy buszon villamoson nem lehet kifogni őket. Ha olyanjuk,akkor a kevésbé frenkventált járatokon is megjelenek néha. Én a 4/6-os villamost sem ajánlanám ott is elég sűrűn vannak.
1 napért egyébként nem érdemes kockáztatni sztem. Ha megcsípnek ne adj isten annyit kifizetsz,mintha egy havi bérletet vennél. Én nem sajnálnám a napi jegyet megvenni,vagy 1 single ticketet,és a lyuksztóhoz közel lenni,ha mejelenne egy,akkor gyorsan érvényesíted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!