Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Varázsige kellene, SOS (? )

Napkiraly kérdése:

Varázsige kellene, SOS (? )

Figyelt kérdés
El kell vinnem a kocsimat vizsgáztatni és ott kell hagynom egész napra, így BKV-ra szorulok. Nincs valami okkult varázsige ami távol tartja a karszalagosokat?

2012. máj. 19. 10:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
a pszichológusosat javaslom
2012. máj. 19. 10:51
 2/17 anonim válasza:
83%
Képzeld van! Vonaljegynek hívják
2012. máj. 19. 11:01
 3/17 anonim ***** válasza:
Gandalf majd elé áll, és mindenkire rákiabál: Itt úgyse jössz át!
2012. máj. 19. 11:12
 4/17 A kérdező kommentje:
az itemsben nem találok vonaljegyet, ezotévében nem lehet rendelni?
2012. máj. 19. 11:14
 5/17 anonim válasza:
100%

Kár, hogy a kérdéseket nem lehet pontozni.

Humor kategóriában ez egy 10 pontos lenne.:)

2012. máj. 19. 11:30
 6/17 anonim ***** válasza:
Utolsó: Mert nem a Humor kategóriában van?
2012. máj. 19. 11:51
 7/17 anonim ***** válasza:
Ez biztos őrült ötlet, de mi lenne ha vennél a néniktől a kis bódéban. TICKET ez van rá kiírva.
2012. máj. 19. 12:15
 8/17 anonim válasza:
84%

Nem kell venni. Én kb. 10 éve járok Pestre, de még életemben nem lyukasztottam vonaljegyet és még sohasem büntettek meg. Annyi, hogy metróval nem utazom, helyette busszal meg villamossal jutok el oda, ahova szeretnék. Lehet kicsit több idő néha de ennyit megér, időben kell elindulni.

De hogy a kérdésre is feleljek: Ha meglátod az ellenőröket és közelednek eme varázsigét alkalmazd hangosan: KURV@ ANYÁTOKAT!

2012. máj. 19. 13:06
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
így van, buszon és villamoson nagyon ritkák és héven is csak ott néha a megállóban vannak illetve budaesten kívül (de oda nem vészes egy bérlet, kb 800ft) ugyanezt a bérletemet fogadták már el metrón, villamoson..xD
2012. máj. 19. 13:15
 10/17 anonim válasza:
100%

Azért az nem igaz,hogy buszon villamoson nem lehet kifogni őket. Ha olyanjuk,akkor a kevésbé frenkventált járatokon is megjelenek néha. Én a 4/6-os villamost sem ajánlanám ott is elég sűrűn vannak.

1 napért egyébként nem érdemes kockáztatni sztem. Ha megcsípnek ne adj isten annyit kifizetsz,mintha egy havi bérletet vennél. Én nem sajnálnám a napi jegyet megvenni,vagy 1 single ticketet,és a lyuksztóhoz közel lenni,ha mejelenne egy,akkor gyorsan érvényesíted.

2012. máj. 19. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!