Van valami varázsige, amit, ha elmondasz tényleg használ? :D
Figyelt kérdés
NORMÁLISAN. Akit zavar a kérdés,vagy nem tudom normális módon írni,ne is írjon...köszönöm.2010. aug. 16. 12:16
1/22 anonim válasza:
Persze. Így szól: Salinas Eylong Aysis! (A tévében láttam, hogy a kardszárnyú delfin átrepülte tőle a mólót, tehát tuti működik.)
:DDDDDD
3/22 anonim válasza:
Hókusz-pókusz, csiribú-csiribá, legyek ott, ahol vagyok!
Már ahogy leírtam, úgy működik, már itt is vagyok, ahol voltam.
4/22 anonim válasza:
"Gyere ide", "Ül", "Marad"
Ezek egy bizonyos állatfajnál elég hatékony varázsigék.
Viccet félre téve. Nincs ilyen varázsige.
5/22 anonim válasza:
"Ide lőj te g*ci ba*meg!"
Na ez hatásos varázsige, legalábbis oda fognak lőni.
6/22 anonim válasza:
hit és szándék nélkül semmi nem éri el a célját, bár visszafogottabb változást eredményezhet egy hangalak is, ami lényegében egy hosszú időn át csiszolt forma, rezgés.
7/22 anonim válasza:
vingáááárdiiiium levi óóóóósáááááááá
8/22 anonim válasza:
Oltári baromság.
Hány éves vagy ??
9/22 anonim válasza:
Igen van. :)
Kedves hangon, a megfelelő lejtéssel kimondva, hogy...Légy szíves. Mindig működik, ha jóra használod. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
10/22 anonim válasza:
szia. igen, vannak ugynevezett "varázsigék " , de ezek csak akkor hatnak ,ha 100%-ig bízol magadban, megvan minden előkészület,stb. És, persze tudni kell őket alkalmazni. mert nem olyanok, h ha kimondod egyből teljesül. Van néhány szabálya is h mien kell legyen egy varázsige. pl rímeljen, ritmius legyen,stb. Bárki (akáár Te is) írhatsz ilyeneket, akkor még jobban is hat, de mondom, nem csak ennyi kell hozzá .nem elég ha csak elmondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!