Van olyan titkod, amit nem mondhatsz el senkinek, elmondasz hát mindenkinek?
Figyelt kérdés
Megosztanád itt névtelenül velünk?
Lehet sokan kíváncsiak különleges történetekre, sorsokra...
2010. okt. 12. 11:22
1/27 anonim válasza:
hát én őrülten szerelmes vagyok az egyik osztálytársamba de nem merem el mondani mertfélek hogy vége lesz a barátságunknak :S ő is 14 éves és én is ő lány én fiú .
2/27 anonim válasza:
Volt párommal csak azért voltam együtt, mert nem volt más. Agybeteg kretén. Szégyellem, és így nem mondanám el senkinek, ilyen formában. Lényeg, hogy vége.
3/27 anonim válasza:
24 evesen, ha valami stressz er, vagy faradt vagyok, meg mindig szopom az ujjamat :) te tudom kontrolalni, ha masnal alszom, akkor sosem :)
5/27 anonim válasza:
Webcamerás oldalon végeztem erotikusmunkát. Jó pénz volt benne, végülis "csak" camera volt, de sosem mondanám el senkinek. Akkoriban nem találtam munkát, a lakás volt a tét...
6/27 anonim válasza:
Az előző barátommal csak is kizárólag azért voltam párkapcsolatban három évig, mert az egyik legjobb barátja közelében akartam leni, akibe szerelmes voltam és csak a barátom által tudtam a szerelmem közelében lenni. Tudom csúnya dolog és sokat tanultam az esetből. :S
7/27 anonim válasza:
Minden vágyam egy (több) kisbaba.
9/27 anonim válasza:
Úr Isten! megnéztem ezt a puruttya extrémet. nagyon durva!. az első kép beugrott, aztán bezártam
10/27 anonim válasza:
12:55-ös kissé aberált vagy,de ne foglalkozz vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!