Van olyan titkod, amit nem mondhatsz el senkinek, elmondasz hát mindenkinek?
Megosztanád itt névtelenül velünk?
Lehet sokan kíváncsiak különleges történetekre, sorsokra...
Én rendszeresen nézem a puruttyát, de az extrémet egyszer néztem meg, és elég is volt. Majdnem elokádtam magam.
Aki meg halott csecsemőkön élvezkedik, nem is találom a megfelelő szót, hogy mi is...
Sajnos nem lehet szanálni az embereket, pedig rengetek beteg ember van a társadalomban. -.-"
Pedig Szibéria elég nagy, ott el is férne az összes...
Nyilván azért írta a puruttyát, mert ő ezt a titkot nem nagyon osztja meg senkivel, meg hogy miket néz. Fura egy kicsit, szó mi szó.
Én nagyon szorongó vagyok, de próbálom nem mutatni.
Fanni
A férjem képtelen a szexuális életre, 5 éve nem szeretkeztünk. Ezt leszámítva nagyon jó a kapcsolatunk, szerelemmel szeretem. Nála gondoskodóbb, kedvesebb, figyelmesebb pasit el sem lehet képzelni! Okos, jóképű, jó a humora és mellette a világ legjobb nőjének érezhetem magam. Ha rám néz, úgy érzem, hogy én vagyok a világ közepe. Ez nagyon önző módon hangzik, de azt hiszem ez az ami legjobban jellemez egy hozzá hasonló igazi gentleman-t.
Ennek ellenére 2 éve folyamatosan megcsalom - az öccsével.Utálom magam ezért. Minden alkalommal elhatározom, hogy ez volt az utolsó, azután eltelik max egy hét és megint szexelünk. És nem tudok kiszabadulni ebből az ördögi körből.Este hazaérek és utálom magam újra meg újra...
A férjem majdnem tökéletes. Az öccse az ő elnagyolt verziója. Hasonlítanak egymásra, de a sógoromnak már nem jutott az a minden téren kifinomultság, ő valahogy durvább vonású, nyersebb jellemű és szenvedélyesebb.
Ha a férjem megcsókol, százezer színes pillangó szabadul el bennem. Ha az öccse teszi ugyanezt : mint az atomvillanás...
Utálom magam és a sötét, öngyilkos kétségbeesés és a földöntúli eufória között ingadozik a hangulatom. Sokszor arra gondolok, hogy legjobb lenne meghalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!