Van valami varázsige, amit, ha elmondasz tényleg használ? :D
Így van. Pl. a
Napfény, pitypang, kenderspárga,
Legyen ez a patkány sárga!
varázsige ellenőrzött forrásból származik: a Harry Potterben szerepel.
Innos!
Bless this man! Give him strength to purify himself from the evil grim of Beliar!
pl
1 2 3 gyere ide - tárgyakat vonzhatol magadhoz
1 2 3 menny el - tárgyakat taszítol magadtol
nálam ez a 2 működik és még töb embernél boszorkánynál is. Ha érdekel a töbi add meg az msn címed privátba
nekem csak egy varázslat működik az előző csak pár ismerősnek működik .
nekem ez működik . lehet nevetni fogol de igy igaz .
Invito- tárgyakat vonzhatol magadhoz . és szerezz be vagyis csinálja magadnak hozá egy pálcát diófábol . És ojan vastag legyen mint a nagyújad kb és a vége felé vékonyodjon. És fontos hogy a diófát rendes fárol szed le az ágat és abbol faragd ki . És ha neked ugy jobban működik rakj a pálcába egy db fehér galambtollat. De ezt egyén válogatja. legjob ha van ijen ésojan pálcád. Ha érdekel valami kérdez és válaszolok
HÁNGOZSÁBAN
LEFOGOK SZOKNI A CIGÁRETÁRÓ!
"Há még egy szálát a szádbá veszell, elmegyek éhted!!!!!"
"Kérem szépen a sót!"
Egyébként a mágia nem így működik. Varászige, így konkrétan nincs, csak a mesékben. Vannak olyan varázsszövegek, versek, amik különböző természetünnepeken használatosak. Mint a tavaszköszöntő és társai. Ezek persze nem azok a varázsigék, amikre gondoltál, biztos csalódott vagyok. Olyan, hogy legyen, így akarom, nincs. De már az akarattal és a benne való hittel sokat tudsz előremozdítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!